Rajtakapott a bátyám, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval arról van szó, hogy a bátyám rajtakapott, amint csigákat rajzolgatok, meg színezgetek. (20 éves vagyok)2012. aug. 18. 15:42
1/32 anonim válasza:
nagyobb gondod ne is legyen az életben
3/32 anonim válasza:
Nem értem. Csigákat rajzolgattál???? De mi az, amin rajtakapott? Vagy ez bűncselekmény? Erkölcstelen? Vagy ártasz vele valakinek? Vagy egészségtelen? Vagy perverz?
Vagy én le vagyok maradva, és nem tudom a csigarajzolás titkos jelentését? Talán egy új szekta? Drog?
5/32 A kérdező kommentje:
Hát rajtakapott, amint épp vigyorgó csiguszokat rajzolgattam! Ráadásul óriási szemekkel és punk hajjal...! Ez elég gáz, ő is nagyon furcsán nézett...!!!!
2012. aug. 18. 15:52
6/32 anonim válasza:
...te valoban nagyon unatkozol!
7/32 anonim válasza:
Inkább dicsért volna meg, hogy milyen kreatív vagy. Nincs ezzel semmi baj.
8/32 anonim válasza:
Igen, hogy megnyugodj, én is azt hittem, hogy szex közben kapott rajta a bátyád.. (;
9/32 anonim válasza:
:D :D :D :D :D :D
Ezt most elképzeltem :D
10/32 anonim válasza:
Meg kell ölnöd a bátyádat. Bár lehet, hogy késő és már sok embernek elmondta. Ez esetben őket is meg kell ölnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!