Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezel kislányként a bátyám?

Miért kezel kislányként a bátyám?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, van 2 bátyám, az egyik 10évvel,a másik 12évvel idősebb nálam.

a fiatalabbikkal jól kijövök, tudok vele jókat beszélgetni, tisztel, mint embert, és érett nő ként kezel, kikéri a véleményemet, szeret komolyan vesz.

de a másik...mindig cikiz, ugy kezel mint 1 dedóst, mindenért lehord, kigúnyol, semmi sem érdekli amit mondok, csicskának, gyökérnek, nyominak nevez, ugy kezel mintha kb 10éves lennék, ha kedves vagyok vele, akkor is.

Benne fel sem merül, hogy felnőtt ként kezeljen, engem ez zavar, olykor annyira megalázó, hogy ennyire dedósan kezel, amiben nem jártas arra is azt hiszi hogy ő benne az ász, hogy mindig neki van igaza, én meg egy tapasztalatlan buta kislány vagyok.

Lehet hülyének fogtok nézni, de a minap eljátszottam egy gondolattal:)

Bár erre nincs kilátás, de mit szólna akkor hogyHA az egyik haverja pl csapná nekem a szelet, vagy összejönnék az egyik haverjával, vagy ilyesmi...:)???

Oké nincs semmi ilyenre lehetőségem, de akkor vajon hogy állna a szája, mit mondana? :DD

2012. aug. 10. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
pont az utolsó bekezdés mutatja, hogy még nem vagy felnőtt...
2012. aug. 10. 14:27
 2/13 anonim válasza:

Na ezzel én is pont így vagyok. Mondjuk én 14 vagyok ő 19, de akkor is annyira idegesítő sokszor. Pl. amikor sportot nézünk apával, ő nem is nézi, ha mondok valamit mindig leszól, beszólogat, mintha ő jobban tudná, de azt se tudja hány perces az adott sport, de én nem szólok neki ezért, mert nem vagyok bunkó. Erre már én is gondoltam, de nekem nem ér annyit ez az egész.:D

Az biztos hogy meglepődne!!!:D:D Egyébként, ha úgy valahogy még is úgy sikerülne, hogy ezt megtennéd, akkor légyszi dobj egy üzit:DD

2012. aug. 10. 14:30
 3/13 anonim ***** válasza:
25%

előzővel egyet értek

amúgy mindezek alapján tudod mit szólna hozzá? annyit hogy hülye kurv@

szerintem ne vegyél róla tudomást és kész, ha 31 évesen ilyen kretén akkor minek is szólsz hozzá?

2012. aug. 10. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
-,-"
2012. aug. 10. 14:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Az a gáz hogy még együtt laktok.
2012. aug. 10. 14:45
 6/13 A kérdező kommentje:

nem lakunk 1ütt, már külön él, de gyakran jön át és hát összefutunk.

jó most gondolhattok rib@ncnak... de ez csak egy 5let volt, semmi ilyenre nincs kilátás, nyugi, csak olykor legondolkodom azon h miért kezel kislányként...és hogyan tehetnék ellene, mert zavar

2012. aug. 10. 14:46
 7/13 anonim ***** válasza:
és megemlítetted már neki ezt a dolgot, hogy zavar?
2012. aug. 10. 15:00
 8/13 A kérdező kommentje:
mondtam már neki, szokás szerint kigúnyolt meg röhögött
2012. aug. 10. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:

Húú baz*meg..

Képzeld, nekem van 2 nővérem az egyik 27, a másik 30 éves, én pedig 17, és nyilván nem felnőttként kezelnek.

Azért tizenévesen nehogy már NŐként kezeljenek..

19:31 :) van korkülönbség, nem fog "érett nőként" kezelni

2012. aug. 10. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Te meg kezeld kisfiúként vagy kislányként esetleg hűlyeként. Mint egy csökkent felfogóképességű emberkét, ha jönnek a haverjai előttük is. (Gondolom senki előtt nem kímél). Mindenkit a saját fegyverével lehet a legjobban megsérteni.
2012. aug. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!