Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezel kislányként a bátyám?

Miért kezel kislányként a bátyám?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, van 2 bátyám, az egyik 10évvel,a másik 12évvel idősebb nálam.

a fiatalabbikkal jól kijövök, tudok vele jókat beszélgetni, tisztel, mint embert, és érett nő ként kezel, kikéri a véleményemet, szeret komolyan vesz.

de a másik...mindig cikiz, ugy kezel mint 1 dedóst, mindenért lehord, kigúnyol, semmi sem érdekli amit mondok, csicskának, gyökérnek, nyominak nevez, ugy kezel mintha kb 10éves lennék, ha kedves vagyok vele, akkor is.

Benne fel sem merül, hogy felnőtt ként kezeljen, engem ez zavar, olykor annyira megalázó, hogy ennyire dedósan kezel, amiben nem jártas arra is azt hiszi hogy ő benne az ász, hogy mindig neki van igaza, én meg egy tapasztalatlan buta kislány vagyok.

Lehet hülyének fogtok nézni, de a minap eljátszottam egy gondolattal:)

Bár erre nincs kilátás, de mit szólna akkor hogyHA az egyik haverja pl csapná nekem a szelet, vagy összejönnék az egyik haverjával, vagy ilyesmi...:)???

Oké nincs semmi ilyenre lehetőségem, de akkor vajon hogy állna a szája, mit mondana? :DD

2012. aug. 10. 14:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előzőé jó ötlet, úgy beszélj vele mint egy idiótával ;)
2012. aug. 10. 15:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak veled ilyen? Másnak nincs vele hasonló gondja?
2012. aug. 10. 16:33
 13/13 anonim ***** válasza:

édes szívem, ha elmúlsz 30, te is kislánynak fogod látni a 19 éveseket.

innen is látszik, h nem vagy felnőtt. érett nőként kezel! hát ezen marha jót röhögtem :D

ha zavar a bátyád viselkedése, akkor nem kell vele szóba állni. még csak együtt sem laktok, tehát könnyebb lesz.

2012. aug. 10. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!