Kétszer flörtöltem, majd eltelt 8 év és született 2 gyermekünk. Férjem most csalt meg. Mit tegyek?
Puszik? Séták? Beszélgetések? ez randi, és nem flört!
És tényleg megcsalt a férjed, vagy csak beképzeled?
Mert fogalomzavarban szenvedsz, az tuti!
Ne írd, hogy "Sajnos, szeretem". Inkább örülj, hogy találtál valakit, akit szerethetsz. Itt annyi beteg, magányos firkász van, sokan csak irigyek, vagy épp társtalanok - s nem is tudják, mi a szerelem, a szeretet, a hosszú évek egymás mellett élése. Bizony, mindannyian hűséget fogadunk - és nem mindenki tudja megállni ezt a hosszú hűséget. De valakit szeretni, hozzá vissza-visszatérni, együtt tervezni és megvalósítani - azért az egy külön dolog. az egy folytatásra érdemes, megbecsülendő dolog.
Te kérdeztél itt valami, én meg azt válaszolom, hogy tessék ezt türelmesen rendezni a férjeddel, persze az indulatok is dolgoznak a fájdalom sem múli egykönnyen. De mondd, ha elküldöd magadtól, soha nem adsz neki lehetőséget, hogy bebizonyítsa: téged szeret, akkor mennyivel jobb.
De nem is ez a kérdés, hogy mennyivel jobb. Értsd meg jól: a szerető, komoly nő sok mindent ki tud találni azért, hogy egyben maradjon a családja. Ezt egy komoly férfi értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!