Kétszer flörtöltem, majd eltelt 8 év és született 2 gyermekünk. Férjem most csalt meg. Mit tegyek?
Megbocsássak?
Mit kellene megbeszéljünk ezen?
Igen, bizony, mielőtt kiadnád az útját, tessék meggondolni: szereted-e, szeretitek-e egymást? ha igen, akkor meg kell tudni bocsátani.
Itt a legtöbben mindjárt lapátot emlegetnek, de a házasságokban - csak nem szeretjük közhírré tenni - mindig is voltak félrelépések. Főleg a férjek részéről.
Én tőlük nagyon gyakran azt hallottam: semmit nem jelent, nem kell ügyet csinálni belőle. Olyan sok nő kínálja magát, csoda, ha egyszer-egyszer félremennek az apukák?
De ha a feleségüket nem hagyják el, hozzá mennek vissza, szeretik az asszonyukat, a gyerekeiket - akkor van jobb? a többi pasi se különb - mondom, legfeljebb nem teszik közzé. Az idősebbek talán kevesebbszer mennek félre (ebben se vagyok biztos!), de míg izzik a farkuk - hát nehéz feleségnek, jó feleségnek lenni.
"Olyan sok nő kínálja magát, csoda, ha egyszer-egyszer félremennek az apukák?"
Az esküvel, amit tesznek, hűséget fogadnak. Megfogadják, hogy tök mindegy, hányan próbálják elcsábítani, akkor is nemet mond, és hű marad.
A nők nem valami démoni teremtmények, hogy nem lehet nekik nemet mondani, vagy letépik róla a gatyát, és megerőszakolják.
"Kapcsolat elején" vagy "X év után".... k*rvára mindegy!!! A kapcsolat az kapcsolat, az elejétől a végéig, és az egész időtartama alatt ugyanolyan súllyal esik a latba a megcsalás.
Szóval egyikőtök sem jobb a másiknál. Megérdemlitek egymást!
Sajnos szeretem. Remélem Ő is szeret, de a lányainkat biztosan.
Flört: puszik, séták és beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!