Csak szerintem gáz az anyukám?
Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek pestre a barâtommal papirokat intézünk a külföldi melòjához, na és nekem állt anya hogy "hogy képzelted hogy elsem kéreztetett xy, nem ez a szokás amíg itt laksz" én mondtam neki hogy "anya 20éves vagyok több ève vagyok xy ahhoz hogy ne kelljen "kéreszkedni" még a 13évesek sem csinálják azt na meg hogy annyi bizalom lehetne és hogy tùlságosan fog!" Most lett elegem, soha nem volt olyan hogy megfogtam volna magam ès majd jövökkel elmegyek otthonról! Mindig anya mehetek? Belefáradtam! Bulizni is igy mehetek ha nagy ritkán megyek, barátom nem aludhat nálunk mert az anyának zavaró lenne, én nem aludhatok nála mert milyen a családja! Csak a kifogás!szexet sem mondtam el vagyis azt hiszi vagy 5ször voltam a barátommal a 4, fél év alatt!2012. aug. 16. 22:37
11/14 anonim válasza:
Szerintem gáznak semmiképpen nem mondható az anyukád. Egyszerűen csak szeret és félt. Persze túlzásba viszi,de gondolom meg lehet vele beszélni. Légy őszinte hozzá beszéljétek át a témát.Érdemes,meglátod :)
12/14 anonim válasza:
Igen,eléggé gáz,nem értem az ilyen anyák mit akarnak elérni ezzel főleg a mai világban
13/14 anonim válasza:
először is,nem az írásodat akarom fírtatni,de ha így írsz akkor nem biztos hogy olyan felnőttes vagy,nem a helyesírásodat nézem most hanem ahogy fogalmazol
másodszor miért nem költözöl el?
14/14 anonim válasza:
Na jó én ebből semmit nem értek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!