Csak szerintem gáz az anyukám?
Az írásod alapján úgy tűnik, szinte nem is látsz a dühtől, amit meg tudok érteni.
Édesanyádról annyit, hogy talán csak védeni akar - bár nem ismerem, de azt tudom, mennyire idegesítő lehet a túl óvatos szülő, én pl ezért költöztem el otthonról 18 évesen, és inkább választottam a nyomort és nyugalmat, mint a bezártságot, és nem, nem barátomhoz költöztem, hanem azóta a magam erejéből élek, ahogy tudok.
20 éves vagy, és még otthon laksz, vagyis az otthoni szabályok vonatkoznak rád. Amíg otthon laksz, az van, amit a szülők mondanak, ez az íratlan szabály. Még úgy, hogy külön élek sem utazok több száz kilométert anélkül, hogy legalább ne közöljem otthon: sziasztok, itt vagy itt leszek pár napig, mert csak, aztán tegyenek ellene, ha tudnak.
4 és fél év már elég komoly kapcsolat, le kellene ülnötök beszélni édesanyáddal, hogy megértse, közel sem gyerekszerelemről van már szó, és természetes az egymásnál alvás, meg ami vele jár. Mert igen, a szülőknek néha ez kell: érthetően kötzölni velük, hogy a kicsi gyerek felnőtt, és a maga életét szeretné élni.
1# ha gépről írnék nem lenne nehéz!
2# ebben biztos vagyok, de az anyukámmal való viszony is lehetne barátnői, tekinthetne rám úgy...
Inkább olvasgasd a helyesírási szótárat,vagy esetleg nyiss ki egy könyvet,hátha megtanulsz írni.;)
Amúgy a megoldás:beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!