Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem gáz az anyukám?

Csak szerintem gáz az anyukám?

Figyelt kérdés
Holnap reggel megyek pestre a barâtommal papirokat intézünk a külföldi melòjához, na és nekem állt anya hogy "hogy képzelted hogy elsem kéreztetett xy, nem ez a szokás amíg itt laksz" én mondtam neki hogy "anya 20éves vagyok több ève vagyok xy ahhoz hogy ne kelljen "kéreszkedni" még a 13évesek sem csinálják azt na meg hogy annyi bizalom lehetne és hogy tùlságosan fog!" Most lett elegem, soha nem volt olyan hogy megfogtam volna magam ès majd jövökkel elmegyek otthonról! Mindig anya mehetek? Belefáradtam! Bulizni is igy mehetek ha nagy ritkán megyek, barátom nem aludhat nálunk mert az anyának zavaró lenne, én nem aludhatok nála mert milyen a családja! Csak a kifogás!szexet sem mondtam el vagyis azt hiszi vagy 5ször voltam a barátommal a 4, fél év alatt!
2012. aug. 16. 22:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen értelmesen fogalmaz, mint te, akkor igen. Biztos 20 vagy?
2012. aug. 16. 22:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Egyszer hogy fogsz sírni a "gáz anyukás" után...
2012. aug. 16. 22:41
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy a gáz, meg a helyesírásod, meg a fogalmazásod - de nagyon!
2012. aug. 16. 22:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ,hogy velem van a baj, de az első felét nem is értettemO_O Mi az ,hoogy "kéreztetett" és "kéreszkedni"?O_o
2012. aug. 16. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:

Az írásod alapján úgy tűnik, szinte nem is látsz a dühtől, amit meg tudok érteni.

Édesanyádról annyit, hogy talán csak védeni akar - bár nem ismerem, de azt tudom, mennyire idegesítő lehet a túl óvatos szülő, én pl ezért költöztem el otthonról 18 évesen, és inkább választottam a nyomort és nyugalmat, mint a bezártságot, és nem, nem barátomhoz költöztem, hanem azóta a magam erejéből élek, ahogy tudok.

20 éves vagy, és még otthon laksz, vagyis az otthoni szabályok vonatkoznak rád. Amíg otthon laksz, az van, amit a szülők mondanak, ez az íratlan szabály. Még úgy, hogy külön élek sem utazok több száz kilométert anélkül, hogy legalább ne közöljem otthon: sziasztok, itt vagy itt leszek pár napig, mert csak, aztán tegyenek ellene, ha tudnak.

4 és fél év már elég komoly kapcsolat, le kellene ülnötök beszélni édesanyáddal, hogy megértse, közel sem gyerekszerelemről van már szó, és természetes az egymásnál alvás, meg ami vele jár. Mert igen, a szülőknek néha ez kell: érthetően kötzölni velük, hogy a kicsi gyerek felnőtt, és a maga életét szeretné élni.

2012. aug. 16. 22:46
 6/14 A kérdező kommentje:

1# ha gépről írnék nem lenne nehéz!

2# ebben biztos vagyok, de az anyukámmal való viszony is lehetne barátnői, tekinthetne rám úgy...

2012. aug. 16. 22:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Akkor leírom anyukám azt szereti hogyha jól benyaliznak neki!! Egy példa : "katikanéni eltetszene engedni velem juliskât pestre?" ez a kéreztetés!!! Uh bocsánat hogy a neveket nem írtam Nagy betűvel! Elég rossz telefonról pötyögni
2012. aug. 16. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
Az kéredzkedés.
2012. aug. 16. 22:52
 9/14 A kérdező kommentje:
OH Köszi hogy kijavítasz!! :)
2012. aug. 16. 22:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Inkább olvasgasd a helyesírási szótárat,vagy esetleg nyiss ki egy könyvet,hátha megtanulsz írni.;)

Amúgy a megoldás:beszéljétek meg.

2012. aug. 16. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!