Feleségek! Mennyire "szolgáljátok ki" a párotokat?
Nálunk is mindenkinek megvan a saját feladata:
nem hagyok rá nagyobb munkát mert kis béna és mindent elront a házimunkában tehát ő porszívózik, mosogat és tereget meg ha megkérem, hogy boltból hozzon valamit akkor az az ő feladata, segítene a főzésben is és minden másban de inkább nem vállalom mert csak plusz idő vele...
valóban. mindenkivel úgy viselkednek, ahogy hagyja.
mondjuk én eleve olyan férfit választottam társamul, akinek eszébe nem jutna az ilyesmi. alap szinten kiszolgálom, de még csak nem is kéri, nekem jól esik, ha ízlik az étel amit főzök, ha megdicsér, h milyen szép rend, tisztaság fogadja otthon, viszont ez közös érdek azért :)
a takarítás abszolút az én reszortom, nem is hagynám, h csinálja, mert sajnos olyan típus vagyok, hogy "csak úgy lesz jó, ha én csinálom meg" :) párszor meglepett azzal, h kiteregetett, és olyan édes volt, h pont úgy, ahogy én szoktam. elleste :)
pont annyira szolgálom ki, amennyire nekem még normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!