Anyósom minden alkalommal elkap, amikor megyek ki vagy jövök be a lakásomba, beszélgetni kell vele. Nem érti, h ez miért baj. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 13:30
21/31 A kérdező kommentje:
12-es: LOL :D
Azért nem költözök el, mert nem olyan egyszerű manapság költözködni, de el fog jönni az ideje annak is!
2012. aug. 16. 14:10
22/31 A kérdező kommentje:
Aki nem érti, h miért baj, az a 6-os válaszoló kommentjét olvasgassa, leír mindent.
2012. aug. 16. 14:11
23/31 A kérdező kommentje:
19. válaszoló pont ez a lényeg, h nem az oviban vagyunk, ha anyós tudta nélkül semmit nem lehet csinálni. De ha szted nem gáz, akkor élj így.
2012. aug. 16. 14:21
24/31 anonim válasza:
Megértelek, nyilván anyós ráér, te pedig nem. De mondtad már neki? Férjed mondta már neki, hogy nem érsz rá állandóan trécselni? Rendszabályozd meg. Mondd meg neki, hogy ne állítson meg úton-útfélen, amikor meglát, azonban mondd meg neki, hogy egy héten egy nap átmész hozzá egy fél órácskára beszélgetni. Ha nem ért a normális szóból, akkor a következő ilyennél fordíts hátat és menj be a lakásodba, ha megsértődik tegye. Másképp nem tudod leállítani.
25/31 anonim válasza:
Kedves #11 és társai
Akkor elmondom utoljára: Nem az a baja a kérdezőnek, hogy néha összefut az anyóssal, és rá kell köszönnie, vagy megkérdeznie, hogy hogy van.
Beszélgetni (!) kell (!) vele. Értitek? A beszélgetés általában nem egy egyszerű "szia-hogy-vagy-köszi-és-te" hanem hosszabb ennél. ÉS kell. Tehát nem lehet lerázni.
Nekem a legjobb barátnőm a szomszédom, de még mi sem beszélgetünk minden alkalommal!
26/31 A kérdező kommentje:
25-ös köszi, igen, ez a bajom.
24-es: nem érti meg, tudja, h nem szeretnék mindig beszélgetni, mégis jön. Ha hátat fordítok, megsértődik.
2012. aug. 16. 16:08
27/31 anonim válasza:
nalunk anyos teljesen azt hiszi h azert koltoztunk oda hogy neki tarsasaga legyen es allandoan sir h neki nincs kivel megbeszelnie adolgait es mi sem osztunk meg vele semmit...pedig o napont legalabb 3szor beszel a lanyaval, ott az anyja, testvere, amikor nem dolgozik apos is, nem tudom miert nem tud a vele egykoruakkal csevegni, velem ez nem fog menni, nalam anyos nem = baratno, nekem anyos az anyos, es igen, sokszor azon gondolkodom miert nem egy arvahoz mentem ferjhez...amig nem koltoztunk oda minden okes volt, most tul sokat var el. anyukamat sem hivom fel naponta, max hetente 2szer es nekem ez eleg. allandoan azzal fenyeget hogy amint nyugdijas lesz elkoltozik a lanyahoz. jaj mikor ezt hallom ugy orulok hogy meg annyit se beszelek vele mint azelott, nehogy jo legyen a viszonyunk es meggondolja magat!!!
28/31 A kérdező kommentje:
Madlow ezt a kommentet akár én is írhattam volna. azzal a különbséggel, h az enyém nem fenyeget költözéssel :(
2012. aug. 16. 17:27
29/31 anonim válasza:
Akkor ha megsértődik, hát sértődjön! Ne haragudj, de ha valaki erőszakos és sértődős, akkor mindenkinek hajbókolnia kell az akarata előtt? Végülis milyen válaszra vársz? Igazad van abban, hogy ez roppant zavaró dolog, de megoldása csak ez van, ha valaki nem ért a szép szóból, akkor értsen a nem szép szóból. Férjed mit szól hozzá?
30/31 anonim válasza:
abszolút megértelek, nálunk a főbérlő csinálja ezt, egy óránál hamarabb nem lehet tőle szabadulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!