Miért híznak meg a lányok, nők egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy egy - egy hosszabb kapcsolatban a felek, de inkább a lányok vészesen meghíznak, 10-15 kilót is. Ennyire elkényelmesednek?
Nem akarok senki felett pálcát törni, de én is egy másfél éves kapcsolatban vagyok, de nem híztam, inkább fogytam, mozgok, egészségesen étkezem. Ha tehetem minden nap sminkelek, csinosabb ruhákban járok otthon is.
A barátom is sportol.
Ennyire nem számít neki a kapcsolat, hogy ne tegyen érte úgymond semmit?
22L
2012. aug. 16. 12:06
31/34 anonim válasza:
Van egy olyan eshetőség,hogy a férfi sűrűn eszeget,és olyankor tukmál...mig a férfin nem látszik,addig a nő már gömbölyödik.Ha visszautasitod, na most miért,csak egy falat?!
32/34 anonim válasza:
Igazabol az a baj lanyok, hogy mindenki a mozgassal jon. A dolog ugy mukodik, hogy az ember 1 nap bevisz a megevett etellel bizonyos energiamennyiseget es a nap soran eleget valamennyit. Ha sokat mozogsz, akkor tobbet egetsz el, de az elhizas ellen nem elsosorban az a megoldas, hogy estenkent feluleseket vegzel (bar az biztos a legjobb, de en pl keptelen lennek ra), hanem az, hogy az eletmododdal aranyban alljon az az energiamennyiseg, amit elfogyasztasz. Ha hizol, akkor egyszeruen tobbet eszel, mint amennyire a szervezetednek szuksege van. Szoval jo kifogas, hogy nincs idod gyerek es munka mellett sportolni, nekem sincs, viszont akkor ehhez aranyitva kell enni, tehat joval kevesebbet, mintha mozognal is. Nem ordongosseg ez, persze nyilvan egeszsegesebb tobbet enni es tobbet mozogni, de az aranyok lenyegesek hizas szempontjabol. Olyan nincs, hogy valaki hizzon amikor kevesebb energiat visz be mint amit eleget...
34/34 anonim válasza:
Az én nőm 107 kilóra hízott el majd megállt. Na ekkor ki is dobtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!