Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért híznak meg a lányok,...

Miért híznak meg a lányok, nők egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt veszem észre, hogy egy - egy hosszabb kapcsolatban a felek, de inkább a lányok vészesen meghíznak, 10-15 kilót is. Ennyire elkényelmesednek?

Nem akarok senki felett pálcát törni, de én is egy másfél éves kapcsolatban vagyok, de nem híztam, inkább fogytam, mozgok, egészségesen étkezem. Ha tehetem minden nap sminkelek, csinosabb ruhákban járok otthon is.

A barátom is sportol.

Ennyire nem számít neki a kapcsolat, hogy ne tegyen érte úgymond semmit?

22L

2012. aug. 16. 12:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
41%
Ez a "van, aki az idejét inkább a párjával tölti edzés helyett"-dolog egy szép, testes kifogás. Mi mindketten sportolunk, a kellemest pedig összekötjük a hasznossal: közös zabálás helyett inkább közösen futunk esténként, vagy biciklizünk. Bármennyire is fáradtak vagyunk munka után, jó érzés, hogy nem tunyulunk el a TV előtt, hanem inkább teszünk azért, hogy továbbra is vonzóak maradjunk egymásnak. Én nem hiszem el azt a hülyeséget, hogy van, aki kifejezetten a kövér nőket szereti...
2012. aug. 16. 14:34
 22/34 anonim ***** válasza:

Milyen jó, hogy a párom belém szeretett, mikor 110 kg voltam. Annál kövérebb soha nem leszek, tehát probléma letudva..:D

Viszont utálja, hogy mozgás-mániás lettem, feszült vagyok, ha aznap nem bicikliztem, tehát akkor is szoktam, ha épp nálunk vagyunk... Na meg az étkezésemet is utálja, amíg ő megeszi, én már rég halálra unom magam...

2012. aug. 16. 14:38
 23/34 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. Én 22 éves vagyok, 5 éves kapcsolatban. Amikor elkezdtünk járni, elkezdtem fogyózni. Kb 2 hónap alatt fogytam 10 kilót, onnantól mostanáig híztam 12-t. Tudom hogy nem foghatom rá, de szinte mindig éhes és olyankor én is vele eszem, akkor is ha magamtól nem gondoltam volna kajára. Nagyon utálom magam, de semmi erőt nem érzek hogy lefogyjak, pedig tudom hogy 2 hónap alatt simán lemenne minden.
2012. aug. 16. 14:45
 24/34 anonim ***** válasza:
Ja és persze ha csak vele vagyok, már nem is mindig sminkelek. Sokszor tényleg szakadt pólóban vagyok. De gáááz! Najó, mostantól felöltözöm rendesen. Viszont teljesen nem lettem igénytelen, szőrt pl még nem látott rajtam soha az 5 év alatt a fejemen kívül :) Erre nagyon figyelek.
2012. aug. 16. 14:47
 25/34 anonim ***** válasza:
Kedves 21-es, mindenkinek más az ízlése.Igenis vannak olyan férfiak akik nem a szálkás kisportolt nőket szereti.Azért mert te nem ismersz ilyet,attól még létezik.
2012. aug. 16. 14:53
 26/34 anonim ***** válasza:
nem testes kifogás az, hogy a másikkal legyünk. Ti szerencsések vagytok, hogy a hobbitok közös, tehát a mozgás. Nekünk nem hobbi a mozgás, plusz a párom raktárban dolgozik, futkos egész nap, nem hiányzik neki a plusz mozgás. Mi igenis szeretünk a TV előtt tunyulni, mert jó néha nevetni, néha borzongni, nem mondtam, hogy jó, hogy nem mozgunk, de nem fogok folyton azon remegni, nehogy rám ugorjon 10 deka. Tény, hogy kell fogynom, de azért, mert te ezt gondolod, nem jelenti, hogy úgy is van, hogy csak a vékony nőket szeretik. A baj ott kezdődik, hogy ha te meghízol, akkor már nem is kellesz a párodnak? vicces lenne, ha emiatt hagynának ott. Ezek szerint akkor nem is szerettek, csak jó volt a tested? Nem biztos, hogy a te verziód a nyerő. Az enyém sem nyerő. szerintem a kettő között van a jó megoldás.
2012. aug. 16. 15:46
 27/34 anonim ***** válasza:
Nekem feltűnt, hogy nagyon szereti a főztömet a párom, és mivel ő nem eszik meg mindent igyekeztem az ő ízlésének megfelelően főzni. Na itt kezdtem el hízni, illetve elkezdtem fogamzásgátlót is újra szedni. Nem vagyok kövér, csak az a plusz 10 kiló amit sikerült leadni pont mikor elkezdtünk járni visszaszaladt. De ha nem főzök akkor ő képes pukin, meg popkornon élni egész nap...
2012. aug. 16. 15:48
 28/34 anonim ***** válasza:

6 éves kapcsolat alatt én 10kg-ot fogytam(45-re,önszántamon kívül!) a megismerkedésünktől számított 6 hónapon belül, az akkori barátom 20 kg-ot hízott.

Mikor elhagytam már 95kg volt.

2012. aug. 16. 17:45
 29/34 anonim ***** válasza:
60%
Én magam körül azt látom,hogy a nők azért hagyják el magukat hosszú házasságban,mert boldogtalanok és depressziósak.Egyik ismerősöm kényszerevő.
2012. aug. 16. 20:40
 30/34 anonim ***** válasza:
nem tudom. engem az ilyen jellegű kérdéseknél mindig az érdekel, hogy ez egyáltalán miért érdekli a kérdezőt? miért foglalkozik másokkal? nem értem...
2012. aug. 17. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!