Miért híznak meg a lányok, nők egy kapcsolatban?
Egyre inkább azt veszem észre, hogy egy - egy hosszabb kapcsolatban a felek, de inkább a lányok vészesen meghíznak, 10-15 kilót is. Ennyire elkényelmesednek?
Nem akarok senki felett pálcát törni, de én is egy másfél éves kapcsolatban vagyok, de nem híztam, inkább fogytam, mozgok, egészségesen étkezem. Ha tehetem minden nap sminkelek, csinosabb ruhákban járok otthon is.
A barátom is sportol.
Ennyire nem számít neki a kapcsolat, hogy ne tegyen érte úgymond semmit?
22L
Milyen jó, hogy a párom belém szeretett, mikor 110 kg voltam. Annál kövérebb soha nem leszek, tehát probléma letudva..:D
Viszont utálja, hogy mozgás-mániás lettem, feszült vagyok, ha aznap nem bicikliztem, tehát akkor is szoktam, ha épp nálunk vagyunk... Na meg az étkezésemet is utálja, amíg ő megeszi, én már rég halálra unom magam...
6 éves kapcsolat alatt én 10kg-ot fogytam(45-re,önszántamon kívül!) a megismerkedésünktől számított 6 hónapon belül, az akkori barátom 20 kg-ot hízott.
Mikor elhagytam már 95kg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!