Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért híznak meg a lányok,...

Miért híznak meg a lányok, nők egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egyre inkább azt veszem észre, hogy egy - egy hosszabb kapcsolatban a felek, de inkább a lányok vészesen meghíznak, 10-15 kilót is. Ennyire elkényelmesednek?

Nem akarok senki felett pálcát törni, de én is egy másfél éves kapcsolatban vagyok, de nem híztam, inkább fogytam, mozgok, egészségesen étkezem. Ha tehetem minden nap sminkelek, csinosabb ruhákban járok otthon is.

A barátom is sportol.

Ennyire nem számít neki a kapcsolat, hogy ne tegyen érte úgymond semmit?

22L

2012. aug. 16. 12:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
46%

Nem minden, de nagyon sok nő úgy gondolkozik, hogy ha már megvan a pasi, akkor semmit nem kell tenni a megtartásáért, elég neki az abszolút minimumot biztosítani, és kész. Szerintem ez egy igénytelen hozzáállás és szükségszerűen csalódáshoz vezet.

Amivel meg lehet tartani egy pasit:

- sok szex

- mindig csinosnak, kívánatosnak maradni (nem hízunk el, nem böfögünk, nem szellentünk előtte, akkor sem, ha "megérti", nem szőrtelenítünk előtte, nem vágunk lábkörmöt, nem engedjük lenőni a hajunkat, nem járunk szakadt cuccokban, nem teszünk megjegyzést a menstruációnk mennyiségére, milyenségére, és hogy ez mekkora teher)

- nem "játszunk" vele kitalálósdit, mert az dühíti őket (megmondjuk, hogy mit szeretnénk, kedvesen, nem követelőzően)

- nem taktikázunk, csak annyit, amennyit feltétlenül muszáj

- éreztetjük vele, hogy ő a főnök, az erős férfi, a támaszunk, stb. akkor is, ha egyébként valójában mi irányítunk

2012. aug. 16. 12:26
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kedvencem, mikor párom kapja az utcán a szánakozó pillantásokat, mert kövér barátnője van, holott ő így szeret engem, és ez nem kamu duma, mert párom a kövérekre bukik.
2012. aug. 16. 12:32
 13/34 anonim ***** válasza:
86%

4 éve élek párkapcsolatban, 2 hónapja együtt is élünk.

Nincs mérlegünk, de valószínűleg híztam valamennyit (3-4 kilót) mert lett egy pici pocakom és nem azért mert annyira kényelmes lennék hanem inkább azért mert sütök, főzök, folyton kóstolgatom, hogy jó-e az ebéd vagy a sütemény amit készítek. A végén pedig örömmel nyugtázom egy nagy adag ebéddel, vagy vacsorával a jól sikerült főztömet. Sajnos!

De mostmár inkább lemondok a vacsoráról mióta felfedeztem a növekvő pocakomat. :)))

Én se értettem soha, hogy miért kezdenek el hízni a nők idővel, de mostmár világossá vált számomra, nálam ez az elsőszámú ok. :)

2012. aug. 16. 12:40
 14/34 anonim ***** válasza:
Én is hÍztam 10 kilót, de Így is jól nézek ki, nem olyan feltűnő, ezen kÍvül csinosan öltözködöm, sminkelek, a hajam rendben van egy kisgyerek mellett. Én azért hÍztam, mert este jó volt összeülni beszélgetni. Hamar leadom, de hamar vissza is tudom szedni. Amikor szingli voltam, teljesen tipp top voltam, de esténként nem ettem, mert egyedül nem is volt étvágyam.
2012. aug. 16. 12:42
 15/34 anonim ***** válasza:

Nálunk a barátom hízott meg kicsit, bár ez inkább az életmódjának a változásához köthető. Mielőtt megismerkedtünk gyakran járt edzeni, mert volt rá ideje, aztán olyan munkája lett, ami mellett nem tud elmenni, sokszor 14-18 órázik egy bárban, bár nem minden nap, de a szabadnapján rengeteg dolgot kell intéznie, több családi vállalkozásuk is van és az ügyek intézésének nagy része rá hárul. Így nagyjából annyi szabadideje van, hogy este ágyba essen. Egészségtelenül, össze vissza táplálkozik, és persze elmaradtak teljesen az edzések, nem is csoda a hízás. Ezen csak egy életmódváltás tudna újból változtatni. Rajta most nagyjából 15 kg súlyfelesleg van.

Én nem híztam, csak fogytam mellette, mert elkezdtem fogamzásgátlót használni, amitől leszaladt rólam pár kiló, meg elég stresszes évem is volt, idén érettségiztem, így sokszor az jutott eszembe este, hogy elfelejtettem enni egész nap.

Volt időszak mikor én is elhanyagoltam magam, de nem híztam meg, csak nem figyeltem annyira a hajamra, a sminkelés teljesen elmaradt, és öltözködni is inkább kényelmesebben, lazábban öltöztem, nem vettem fel soha csinosabb ruhát, pl. magassarkút, szoknyát, mindig csak farmer-póló kombóban jártam. Aztán kicsit kezdett laposodni a kapcsolatunk (bár nem emiatt), úgy éreztem ideje visszatérni a régi önmagamhoz. Ez a kapcsolatunkon is sokat dobott.

Szóval szerintem sem jó, ha általánosítasz, mert bár nálunk volt hízás, az nem a kapcsolatunk miatt volt, nem tőlem lustult el. Én 19 vagyok, a párom 26.

2012. aug. 16. 13:23
 16/34 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező,pár év múlva térj vissza erre a témára:))Egyébként a mindennapi sminkelés nem tesz túl jót a bőrnek:)
2012. aug. 16. 13:41
 17/34 A kérdező kommentje:

mindennapi sminkelésen értem a szempillaspirál, barna szemhéjpúderrel + színtelen szájfény kombinációt, szerintem nem sok, de épp elég a hétköznapokra:)

elsősorban nem az anyukákra, férjes nőkre gondoltam, hanem inkább a huszonéves csajokra, akik 1-2-3 éves kapcsolatban is meghíznak, egyszerűen elkényelmesednek és nem a gyerek(ek) körüli teendőktől, nem attól mert nincs idejük magukra a főzés, baba, takarítás mellett. Hanem egyszerűen lusták.

2012. aug. 16. 14:05
 18/34 anonim ***** válasza:
az is közre játszhat, hogy a szabadidejét inkább a párjával tölti, nem edzéssel. Senkit nem védek, én is elhíztam, de én nem is sportoltam aktívan előtte, én amiatt, hogy a suliban abbahagytam a sportot illetve vannak hormonproblémák. Ennyi.
2012. aug. 16. 14:07
 19/34 anonim ***** válasza:

13. vagyok

Lemaradt, hogy 22/ L vagyok. :)

2012. aug. 16. 14:08
 20/34 anonim ***** válasza:
Én vagyok akinek 1 gyereke van, én 23 éves koromig liter számra ittam a kólát, ettem a pizzát semmi nem jött rám. Aztán egyszer csak már igen, azt hiszem 25 körül lehettem.
2012. aug. 16. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!