A testvérem majdnem megerőszakolt, normális ez a reakció tőlem?
Sajnos egy teljesen hü lye rendőrhöz mentél!
Vannak ügyek, amelyeknél kötelesek hivatalból eljárni.
Ilyen pl. a nemi erőszak kísérlete is!!
1. Vagy visszamész a rendőrségre és közlöd, hogy ha nem kezdenek neki az ügyednek, akkor mész az ügyészségre és akkor ők is szorulnak.
2. Vagy rögtön az ügyészségre mész.
Megteheted, hogy írásban küldöd el nekik, akkor mindenképpen ügy lesz belőle.
Amennyiben nem vetettél fel látleletet, akkor kicsi az esélyed, de ha hazugságvizsgálóra teszik, akkor nyert ügyed van.
A lényeg, hogy akár hogyan is végződik, a tesód már szerepelni fog a rendőrségi adatbázisban. Amennyiben bármikor ezt megismételné bárkivel, már nem az első esete lenne!
Hajrá! Ne hagyd magad!
Kedves kérdező!
Akiről írsz a "testvéred", az vér szerinti édestestvéred, ugyanazoktól a szülőktől vagy te második házasságból születtél?
Persze az erőszak mindenképpen erőszak. És mennyi közöttetek a korkülönbség, hogy neki már 3 lánya van?
Sajnos àtéltem ugyanezt, sót, még rosszabbat....anyàmnak elmondtam, leszidott, hogy ne kàromkodjak...
Rendőr? Egyszer majdnem kinyírt egy mocskos cigàny, volt làtlelet, bizonyíték, minden, és ki nyert? Hàt, nem én...pedig nagy szerencsém volt hogy nem maradtam ott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!