Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagált rá a párom? Tudom, hülye voltam, megbántam. De ez normális reakció?
6 éve vagyok a párommal. Egy időben azt éreztem, talán már csak a megszokás tart össze minket.
Ekkor lépett be egy új kollega az életembe, aki láthatóan kedvelt ,és nekem ez imponált.
Fantáziálgatni kezdtem róla, stb. Kiírtam itt a neten, hogy de jó lenne vele találkozni, átölelni, megcsókolni.
A gépen felejtettem egszer, a párom meglátta. Elém jött a munkából hazafelé jövet és idegbeteg módon számonkért, hogy na meséld csak el mit jelentsen ez?
Nagyon mérges volt rám, de 2-3 nap múlva nyoma sem volt a haragnak. Annyit mondott, hogy szeretlek és mindent megbocsátanék neked még ha dühös is lennék érte.
Most ez mi? Gyakorlatilag nem érdekli kivel mit csinálok? Nem szeret már?
Én 25/N. Ő 36.
Én úgy b@sználak ki, mint macskát sz@rni. Előbb-utóbb megcsalod a párodat.
Igen, normális reakció volt. Örülj, hogy csak ennyi lett a vége. Ne öntudaskodj, inkább nézz magadba.
Azért nem lenne fair, mivel egyszer 5 éve megcsalt. Én mivel szerettem, vele maradtam, de soha nem bocsátottam meg, még mindig fáj.
Én nem csaltam meg, és nem is tenném, de nem tudom ő elhiszi-e ezek után nekem.
Jól esett a fantáziámnak, de semmi több. Komolyan.
Nem igazán történt változás a viselkedésében.
Én nem akartam megcsalni. Lenne rá leetőségem, de soha nem tenném. Csak a kis lekemnek jól esett, hogy valaki még mond nekem olyat, ami simogatja a lelkemet. Tőle ilyet rég nem hallok már. :(
Beszéltem erről vele régen, de semmi nem változott.
Most szent meggyőződése, hogy én randit terveztem a sráccal, pedig szó sem volt erről. Én csak itt a gyk-án szabadjára engedtem a fantáziámat, ennyi volt.
Nyomoz utánnam. Átnézte az e-mailemet, a telefonomat. Ha pár óráig nem jelentkezem, megkérdezi hol vagyok? Mit csinálok épp?
Nem védekezésként mondom, de lefeküdni valakivel rendszeresen a párom mellett egy friss kapcsolatban nagyobb szemétség, mint fantáziálni.
Mindenki fantáziál, nem igaz, hogy nem, az hazugság, csak én voltam olyan hülye, hogy leírtam, beszélgettem róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!