Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért így reagált rá a párom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért így reagált rá a párom? Tudom, hülye voltam, megbántam. De ez normális reakció?

Figyelt kérdés

6 éve vagyok a párommal. Egy időben azt éreztem, talán már csak a megszokás tart össze minket.

Ekkor lépett be egy új kollega az életembe, aki láthatóan kedvelt ,és nekem ez imponált.

Fantáziálgatni kezdtem róla, stb. Kiírtam itt a neten, hogy de jó lenne vele találkozni, átölelni, megcsókolni.

A gépen felejtettem egszer, a párom meglátta. Elém jött a munkából hazafelé jövet és idegbeteg módon számonkért, hogy na meséld csak el mit jelentsen ez?

Nagyon mérges volt rám, de 2-3 nap múlva nyoma sem volt a haragnak. Annyit mondott, hogy szeretlek és mindent megbocsátanék neked még ha dühös is lennék érte.

Most ez mi? Gyakorlatilag nem érdekli kivel mit csinálok? Nem szeret már?

Én 25/N. Ő 36.

2012. aug. 1. 09:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mert szeretem, de hiányzik pár dolog, ami nekem még kellene egy kapcsolatba.

Ő azt mondja szeret, de nem tudom.

2012. aug. 1. 09:56
 12/19 Hanariko ***** válasza:

"vele maradtam, de soha nem bocsátottam meg, még mindig fáj."

Akár megcsalod ezután, akár nem, így (ahogy az idézett mondat vázolja a helyzetet) nem fog sokáig működni.

MI P*CSÁÉRT MARADSZ VELE, HA NEM TUDOD NEKI MEGBOCSÁJTANI?

Kapcsolatot csak úgy szabad folytatni, ha igazán el tudod felejteni a hibáját.

Nem azt mondom, hogy el lehet, érthető ha tüske maradt benned, de akkor meg ne folytassátok, mert rossz vége lesz.

2012. aug. 1. 10:07
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha így érzed, akkor amint megkapod valakitől azt, amit a mostani párodból hiányolsz azonnal ott fogod hagyni. (Tapasztalat, nem vagyok rá büszke.) Utólag látom, hogy elfecséreltem azt az időt amit ezzel a "hiányos" kapcsolatommal töltöttem. De bárhogy is alakul, utólag majd értékeled, és tanulsz belőle. Kínos, hogy ilyen régen együtt vagytok, így nehéz lépni akkor is ha már nem működik, sajnos ezt a veszteséget előbb-utóbb le kell nyelni, különben nem leszel boldog. Remélem jól fognak alakulni a dolgaid!
2012. aug. 1. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
A párod már megcsalt, tudja mi jár fejedben. Akár hiszed, akár nem, jobban tudja, mint te.
2012. aug. 1. 10:59
 15/19 A kérdező kommentje:

Kétlem, ugyanis teljesen különbözőek vagyunk.

Ő megtette, én soha nem fogom. Ha ez bekövetkezne, hogy én valóban le akarok feküdni a másikkal, lenne bennem annyi gerincesség, hogy szakítanék a jelenlegivel.

2012. aug. 1. 11:43
 16/19 anonim ***** válasza:
látod ő azért ttte túl rajta magát mert megbocsátott neked de te nem bocsátasz meg neki
2012. aug. 1. 17:49
 17/19 A kérdező kommentje:
De én nem is feküdtem le senkivel, pláne nem rendszerességgel.
2012. aug. 1. 19:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem vele beszéld meg, mert mi itt nem fogjuk előrevinni a kapcsolatodat. Sok sikert, remélem jól alakulnak majd a dolgaid!
2012. aug. 1. 21:35
 19/19 anonim válasza:

A megbocsátás NEM a vétkes fél szükséglete, hanem haragvóe. A harag,egy mérget termel-vegyi anyagot-, amivel önmagát mérgezi.

Minden értékes ember akkor boldog,ha azt az embert,akit szeret, boldoggá tehette!

A boldogságod feltétele te vagy!

Dolgokat megnehezíti, hogy más teszi boldoggá a férfit és a nőt. Így ez, -rendszerint- csak bizalommal teljes kommunikációval működik.

2022. febr. 10. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!