Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért így reagált rá a párom? Tudom, hülye voltam, megbántam. De ez normális reakció?
6 éve vagyok a párommal. Egy időben azt éreztem, talán már csak a megszokás tart össze minket.
Ekkor lépett be egy új kollega az életembe, aki láthatóan kedvelt ,és nekem ez imponált.
Fantáziálgatni kezdtem róla, stb. Kiírtam itt a neten, hogy de jó lenne vele találkozni, átölelni, megcsókolni.
A gépen felejtettem egszer, a párom meglátta. Elém jött a munkából hazafelé jövet és idegbeteg módon számonkért, hogy na meséld csak el mit jelentsen ez?
Nagyon mérges volt rám, de 2-3 nap múlva nyoma sem volt a haragnak. Annyit mondott, hogy szeretlek és mindent megbocsátanék neked még ha dühös is lennék érte.
Most ez mi? Gyakorlatilag nem érdekli kivel mit csinálok? Nem szeret már?
Én 25/N. Ő 36.
Mert szeretem, de hiányzik pár dolog, ami nekem még kellene egy kapcsolatba.
Ő azt mondja szeret, de nem tudom.
"vele maradtam, de soha nem bocsátottam meg, még mindig fáj."
Akár megcsalod ezután, akár nem, így (ahogy az idézett mondat vázolja a helyzetet) nem fog sokáig működni.
MI P*CSÁÉRT MARADSZ VELE, HA NEM TUDOD NEKI MEGBOCSÁJTANI?
Kapcsolatot csak úgy szabad folytatni, ha igazán el tudod felejteni a hibáját.
Nem azt mondom, hogy el lehet, érthető ha tüske maradt benned, de akkor meg ne folytassátok, mert rossz vége lesz.
Kétlem, ugyanis teljesen különbözőek vagyunk.
Ő megtette, én soha nem fogom. Ha ez bekövetkezne, hogy én valóban le akarok feküdni a másikkal, lenne bennem annyi gerincesség, hogy szakítanék a jelenlegivel.
A megbocsátás NEM a vétkes fél szükséglete, hanem haragvóe. A harag,egy mérget termel-vegyi anyagot-, amivel önmagát mérgezi.
Minden értékes ember akkor boldog,ha azt az embert,akit szeret, boldoggá tehette!
A boldogságod feltétele te vagy!
Dolgokat megnehezíti, hogy más teszi boldoggá a férfit és a nőt. Így ez, -rendszerint- csak bizalommal teljes kommunikációval működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!