Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a jó megoldás? Soha...

Mi lenne a jó megoldás? Soha nem kerültem még ilyen helyzetbe!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy eddig a férjem és én az anyukámnál laktunk. 40 hetes terhes vagyok. A lakásunkat újítjuk és addig, amíg nem készül el, felköltöztünk apukámékhoz mert a mi kis szobánkba nem tudnánk hova tenni a picit. Apukám nem lakik itthon, külföldön dolgozik. Van egy 4 éves húgom és mostohaanyám aki nagyon rendes velünk.

Az a problémám hogy én itt nem tudok élni. Tegnap este is sírva aludtam el. Nem tudok a húgommal lenni, egyszerűen tönkre tesz idegileg. Hozzá nyúlnak a cuccainkhoz, turkálnak közte, stb. Nagyon hosszú a lista. Tudom, ez az én hibám is mert rettentő háklis vagyok. Tudom hogy nehéz együtt élni velem. Anyukám felajánlotta hogy otthon kitatarozza a lakást, a szobámat és csilli-villi rendet csinál és vissza mehetünk amíg nincs kész a lakás. De ez meg a páromnak nem jó. Nem szeret ott lenni, azt mondja ott koszos minden, rumli van.

Már ott tart köztünk ez a vita hogy azon gondolkodunk hogy én hazamegyek, ő pedig elmegyek a húgához lakni, vagy albérletbe. Ezt meg végképp nem szeretném. Egyedül álló anyuka lenni az első pár hétben, vagy hónapban, kitudja mikor lesz kész a lakás...

Mi lenne a jó megoldás? Tudom hogy itt tönkre teszem magam idegileg. Csak azon gondolkodom hogy mikor tesznek tönkre valamit, mikor pakolnak el helyettem, és hogy a sok idegeskedés miatt nem tudok majd szoptatni. Egy ördögi körben vagyok. Magamnak gyártom a problémákat.

2012. aug. 14. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyikotoknek engedni kell: vagy a férjednek vagy neked. De én a helyetekben elmennék albérletbe.

Anyukád problémáján konnyen lehet segíteni egy alapos nagytakarítással.

2012. aug. 14. 15:44
 12/12 anonim válasza:
Ha a 4 éves kishúgod kiidegel,és most vársz gyereket,akkor milesz a saját gyerekeddel?Ő is lesz 4 éves,és komisz:)
2012. okt. 14. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!