Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, végrehajtás alá kerülhet olyasmi amiért mi rendesen fizettünk. Van-e megoldás? ( bővebben lent )
Röviden : elvehetik!
Ezen kívül ezer akadály jöhet még az utatokba. Jöhet a kivitelező, leszerelheti az abalkokat ajtókat, leverheti a csempét, elvégre nem tudjátok, hogy a beruházó valóban kifizette-e az utolsó fillérig a vállalkozókat. Ha nem tette szívás. Egy dolgot tehettek: imádkoztok.
Ha nincs használatba vételi engedély, nem lakhattok bent, megbírságolhatnak és kiköltöztethetnek.
Mikor tanulja már meg végre a magyar (én súlyos százezrek árán már megtanultam) hogy lakást csakis készen, lehetőleg használtan kell venni. Tiszte tulajdoni lappal. Engem teljesen kész lakással csaptak úgy be, hogy elfelejtették közölni az értékesítők, hogy pár ember pereli az ingatlant, így a banktól sem kaphatok ,se lízinget, se hitelt. A mai napig nem fizették vissza a 150 ezer forintomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!