Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szivem vagy eszem gyözzön a...

A szivem vagy eszem gyözzön a lenti esetben?

Figyelt kérdés

27 éves leszek szeptemberben. 2.5éves lesz a kislányunk októberben.Bölcsis,nagyon jó kislány szerencsére:)

Róla le akart beszélni a család(édesanyám és párom anyukája) De mi erősek voltunk apukával és nem hagytuk magunkat,hogy abortusz legyen. Most úgy néz ki megint babánk lesz.Előre félünk hogy most is le akarnak beszélni róla. Párom 110ezer körül kap bruttóban,tehát 90-100 körül kap kézhez.Mindent megtesz értünk,rengeteget segit. Én csak gyest kaptam,mert nem volt munkahelyem(de spóroltunk,diákmunkáztam az elöző terhesség alatt).

Szivem azt mondja maradjon,hisz jó lenne a kistesó. Sajnos volt a rokonságban,baráti körben ab tudom milyen. Azóta se lehet egyiknek se gyereke.

Az eszem meg azt mondja hogy korai és hogy menjek el dolgozni elötte mielött jön a kistesó.De akkor lehet hogy nem jön össze mert az elözőnél is görcsoldót kellett szednem ne szülessen meg idejekorán.

A lányunk még pelusos,nem beszél csak szavakat mond..Párom mindent megtenne értünk,rengeteg kicsi ruhánk megmaradt még. Még a babakocsi is és a kiságy is megvan,de azt nem is használtuk sokat..

Mit tennétek? Köszönöm h elolvastatok:)

2012. aug. 13. 10:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Hasonló helyzetben én is az abortusz mellett döntenék. Egy babát nem elég megszülni,hanem legalább 18 éves koráig el kell tartani! Nagyobb felelőtlenség világra hozni,és nyomorogni,mint elvetetni.
2012. aug. 13. 10:39
 12/38 A kérdező kommentje:

Az apukaazt mondja maradjon. Sajnos nem teljesitménybéres a munkája. Bemegy,benttölt 8.5 órát és jön haza. Nem engedi az abortuszt.

Eredetileg nálunk is úgy volt,hogy szeptembertől melókeresés és meló,majd 3-4 év mulva tesó. Egyébként a nagyik imádják,amennyire nem akarták annyira szeretik:) Egyébként saját lakásban lakunk,ami elözőleg nem adatott meg.

2012. aug. 13. 10:40
 13/38 anonim ***** válasza:
71%

Azért érdekes, hogy két felnőtt embernek kétszer is becsúszik a gyerek. Nem tudtok védekezni?

Az meg már ne haragudj, de 2012 van, az abortuszok kis része veszélyes csak. Vagy félreértettél valamit, vagy egy-két esetből általánosítasz.

Én nem szülném meg. Én tudom milyen úgy felnőni, hogy nélkülözni kell mert sokan vagyunk, és a szüleink képzetlenek mert tanulás helyett gyereket neveltek otthon... De hát ezt csak te döntheted el.

2012. aug. 13. 10:45
 14/38 anonim ***** válasza:
56%
Én is azt írtam, hogy ne tartsa meg a babát. Voltam hasonló helyzetben, én sem tartottam meg.
2012. aug. 13. 10:48
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
Hogy érted azt, hogy "nem engedi" az abortuszt?
2012. aug. 13. 10:48
 16/38 anonim válasza:
21%

Szia!

Nehéz a helyzeted az egyszer biztos, de ha már növekszik a baba, akkor Neki jönnie kell. Sajnos sok Anyuka nem tudja, hogy az abortusz is egy gyilkosság.

2012. aug. 13. 10:49
 17/38 anonim ***** válasza:
80%
A lelki gyilkosság meg a nyomor. Csodás életem volt, mert becsúsztam, örülök, ha ki tudok majd törni ebből a nyomorból. Igen és van internetem kötekedők.
2012. aug. 13. 10:51
 18/38 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtat amiket irtok. Az a baj,hogy ha ránézek a kicsinkre és tudom hogy nem lenne tesója esetleg később akkor fáj. Sőt azt is tudom milyen tesó nélkül felnőni,mert nincs testvérem... Eü ok miatt anyumnak nem lehetett.
2012. aug. 13. 10:59
 19/38 anonim ***** válasza:
76%
szerintem most se élhettek valami túl fényesen... nincs jó megoldás, de ha a párod is akarja, akkor tartsátok meg. Viszont kellene gondolkodnod, hogyan tudnál jobban hozzájárulni a családi költségvetéshez.
2012. aug. 13. 11:09
 20/38 A kérdező kommentje:
Nem élünk fényesen,de nem is kell a budai palotában élnie mindenkinek... Mi ebben a 60m2-en teljesen boldogan élünk:)
2012. aug. 13. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!