Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig nehéz miután elmegy....

Mindig nehéz miután elmegy. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Keveset vagyok apával 2 hetente jön haza és akkor is csak hétvégére de nagyon rossz miután elmegy.Nem szeretem ha ketten vagyunk csak itthon anyával olyan élettelen minden és napokig le vagyok törve miután elmegy apa itthonról.Hogy dolgozhatnám fel hamar?
2012. aug. 12. 20:20
 1/2 avellana ***** válasza:

Én ezt mindig a napjaimmal játszom el. Pl. nagyon szeretem a szombatot, mert akkor találkozhatok a barátnőmmel, vasárnap pedig szinte egész nap pihenhetek. A hétköznapokon mindig keresek elfoglaltságot: mondjuk míg anya dolgozik, kitakarítom a lakást, ha hazaér azt mondom, majd én kimegyek a boltba. Könyvtárba megyek és keresek valami érdekes könyvet. Esetleg kereshetsz valami hobbit, vagy a régieknek élsz! Bármit tehetsz, hogy hamar feldolgozd, de amit csinálsz, arra maximálisan koncentrálj! Gyűjts sok-sok eseményt, amiket majd elmesélhetsz és képzeld el, mennyire fog neki örülni! Mindig örülj azoknak a perceknek, amikor otthon van, és ne keseregj, hogy holnap/holnapután elmegy!

Kitartás és légy kreatív! :))

2012. aug. 12. 20:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2012. aug. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!