16 éves lány vagyok. És miután leveszem a cipőm írtózatos szaga van a lábamnak. Nem merek elmenni barátomhoz/barátnőimhez mert nagyon ciki hogy büdös a lábam. Mit tehetnék hogy örökre elmúljon a lábszag?
Szia!
Nekem lábgombám volt, attól izzadt a lábam iszonyúan....Canesten krém 1hónapig és elmúlt. Azóta csak bőr cipő, és használok cipőfelhúzás előtt Scholl lábszagűző sprayt és hintőport is, amit levétel után(a nap végén) mindig beleszórok a cipőmbe, így a baktériumok, gombák nem tudnak benne elszaporodni....ja és fürcsi után mindig töröld át jól a lábujjaid között! :)
Remélem segítettem és hamar elmúlik, mert hidd el, átérzem, hogy milyen ciki! :)
Az nem derült ki, hogy izzad is a lábad, tehát nyirkos, amikor levetted a cipőd? Biztos, hogy nem a cipőd büdös eleve (kínai cipőből pl. semmivel nem űzöd ki a szagot, én már mindent kipróbáltam)! A cipő nagyon sokat számít!
Ha bőrkeményedéses a lábad, attól is lehet büdös. Áztasd ki hetente alaposan, hátha jobb lesz. Legyél sokat mezítláb, hagy szellőzzön, amikor otthon vagy!
De lehet tényleg a fokozott idegeskedéstől, hormonváltozástól is, akkor viszont dokihoz kellene menned.
Hidd el, ez nem ciki egyáltalán, akkor lenne ciki, ha nem zavarna...
Szia, nekem is ez volt a gondom, de kipróbáltam a VARGA lábspray-t és tényleg nagyon jó!
elpször egy hétig minden nap be kell fújni, utána csak hetente...
én elég izzadós vagyok, a lábam most is izzad, de semmi szaga! Figyelj arra, hogy olyan spray-t ne használj, ami eltömíti a pólusokat, mert olyankor is termelnek izzadságot a verejtékmirigyek, csak ilyenkor benned marad, mert nem tud kiürülni.
Hátránya, hogy elég drága... Egy kis üveg kb 1000 FT.
De megéri!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!