16 éves lány vagyok. És miután leveszem a cipőm írtózatos szaga van a lábamnak. Nem merek elmenni barátomhoz/barátnőimhez mert nagyon ciki hogy büdös a lábam. Mit tehetnék hogy örökre elmúljon a lábszag?
Szia!
Ha izzad a lábad és kellemetlen szagú, akkor minden nap fél órán át áztasd szódabikarbónás vizben!(a lavólba fél marok szódabikarbóna kell)
Nekem is ez volt a problémám éveken át, és elmúlott ettöl. Kicsit még izzad, de már semmi szaga nincs,még zárt cipóben sem! Másoknak is bevált a módszer, szivesen ajánlom! Sok sikert!
Ami Biztos segít az a Formalin...
Receptre kapható de szerintem nem olyan nehéz szerezni receptet..;)
be kell áztatni a lábad..+ a cipőkbe egy egy vattára csöpögtetsz formalint és bele teszed egy éjszakára..pár napig szúrós szaga lesz a cipőnek a Formalin miatt..de egy de egy kiadó szellőzés és semmilyen szaga nem lesz!!
Nekem ma volt ebből kellemetlen élményem.
Ültünk egy levegőtlen teremben a kollégákkal, ment a munka, érzem, hogy a cipőmben van valami. Pont úgy ültünk, hogy körben, tehát nem látszódott, hogy mit csinálok az asztal alatt. Veszem le a cipőt és hirtelen megcsap az az irtózatos bűz.
Közben kivettem a dolgot és bújtam vissza a cipőbe, de a szag nem ment el egyhamar onnan és borzasztóan kellemetlenül éreztem magam.
Pedig nem is minden esetben büdös a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!