Mi tehetnek hogy a kezem ne legyen hagymaszagu miutan hagymat pucolok?
Figyelt kérdés
Annyira lehet erezni a boromon, akar napokig is. Eleg idegesito.2009. aug. 18. 10:35
1/11 anonim válasza:
Próbáld meg utána kis Domestossal átsikálni a kezed, utána öblítsd le vízzel és mosd át szappanosan. Mivel ez szárítja a kezed, jó krémezd be! Valahol olvastam, hogy esetleg citrommal átdörzsölni, nem tudom, hogy jó-e. Ha nem válik be semmi, marad a gumikesztyű!
3/11 anonim válasza:
Én valami olyasmit hallottam hogy mielött neki kezdenél a pucolásnak azelött megkell nyomkodni... mint az úthenger átmész rajta a kezeddel jó erősen (úgy értem az asztalon görgetve..)...:)
5/11 anonim válasza:
Főzés után megtisztítod a tűzhelyet és voilá...:)
6/11 anonim válasza:
Egy kis ecetttel moss kezet és elmúlik a szag.
7/11 anonim válasza:
citrommal vagy citromlével dörzsöld át,majd mosd meg.
8/11 anonim válasza:
Gumikesztyű a leghatásosabb. Én a nyers hús mosásához is azt használom, meg még sok minden máshoz is. 100as csomagban lehet venni a patikában.
9/11 anonim válasza:
Most mért pontoztatok ennyire le? Tényleg a tisztítószer veszi el legjobban a szagokat.. A citrom jó de nem száz százalékos. A gumikesztyűt meg nem mindenki bírja (az én kezem pl nem) / szereti.
10/11 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam le senkit. Koszonom szepen mindenkinek a hasznos valaszokat!
2009. aug. 19. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!