Páromat nem láttam már egy hete. Nagyon várjuk őt a kisbabánkkal, ma érkezik. De nagyon fáj a foga. Hogyan vidítsuk fel, miután megjött a fogorvostól. Majd sokat simogatom, masszírozom, de még mit tehetnék érte?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:39
1/10 anonim válasza:
szex (előtte is, utána is fájni fog a foga, de közben nem, az biztos)
2/10 anonim válasza:
Vásárolj neki egy csomag Advil Ultrát vagy írass Cataflamot. nekem ezek váltak be fogfájásra.
3/10 anonim válasza:
Ha ilyen figyelmes vagy akkor a puszta kisugárzásod is leveszi a lábáról. Hidd el rád néz és már nem is fáj neki semmi.
4/10 anonim válasza:
kapcsold ki a számítógépet. Amúgy meg örüljön ő nektek, ha 1 hete nem találkoztatok.
5/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy különösebben körül kéne ugrálnotok
Felnőtt nő anya vagy , csak ismered annyira a párod hogy tudd mi az amit ilyenkor igényel :S
6/10 anonim válasza:
szrezz be pár csomag fájdalomcsillapitót,vagy ha nincs tele gyógyszerrel,akkor ütősebb piát,amitől tompul,és hagyd aludni
7/10 anonim válasza:
csinálj neki egy forró fürdöt, főzz egykis levest, hogy valamit tudjon enni, ha már tud ... meg cataflam és hagyd phenni, max. szerezz valami filmet amit megnézhet pihenésképp, ha nem akar aludni
jobb ötletem nincs
8/10 anonim válasza:
Vidd el fogorvoshoz, vagy az ugyeletre!
Nekem gyokerkezeles elott, mikor fajt a fogam a csend es a nyugalom segiett, meg az antibiotikum.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem kell elvinni, mert ott csücsül.
És nem gyógyszerneveket szerettem volna, hanem más felvidító "varázsszert".
2010. máj. 18. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!