Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tippek? Születni fog egy...

Tippek? Születni fog egy kishúgom novemberben és szeretném ha máshogy hívna.

Figyelt kérdés
Mármint hogy ne a saját nevemen hívjon. Mint pl én a nagynénikémet úgy hívom hogy Tánti miközben Ildi a neve. ő is így szerette volna h más néven hívom mint ami az igazi. Ilyenekre gondolok. Valami NORMÁLIS becenevek? L/15
2012. aug. 12. 19:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%

Elhiszed, hogy ebben az évben még sehogy nem fog hívni?

Egyébként ezek kialakulnak, nem kell betanítani, mint egy papagájt.

2012. aug. 12. 19:21
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt ez még NAGYON nem aktuális kérdés, másrészt meg, ha a szüleid a neveden szólítanak, ő is ezt fogja valószínűleg utánozni/megtanulni.

Max., amikor már nagyobb, és érti, mit szeretnél tőle, akkor tudod majd megkérni, hogy máshogy szólítson.

2012. aug. 12. 19:24
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Hívjon Szexibébinek.
2012. aug. 12. 19:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt magától fogja eldönteni vagy amit hall, nem mondhatod neki hogy Zsuzsi hívj Katinak ha Mari vagy.....

biztosan veletek is fog történni egy emlék/esemény amiről kaphatsz becenevet, ez inkább fordítva szokott lenni nagyobb tesó ad a kicsinek...

2012. aug. 12. 19:35
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Tesóm nincs,de az unokatesómat aki jóval idősebb tőlem, Csucsunak hívom.
2012. aug. 12. 19:37
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
hogy alakult ki a Tánti? pont úgy fog majd a te beceneved is. de am azért kaptál keresztnevet,hogy azon szólítsanak.
2012. aug. 12. 19:38
 7/19 A kérdező kommentje:

igen tudom de attól még kérdezhetem nem?

ha nekem sikerült úgy megtanulnom kicsiként a Tántit, akkor neki se lesz nehéz:))

persze ha ő talál ki nekem majd becenevet akkor elfogadom mert csak annyi hogy nem szeretném ha a saját nevemen hívna.:)

őő fogalmam sincs hogy alakult ki a Tánti, ő választotta

2012. aug. 12. 19:45
 8/19 A kérdező kommentje:
Kössz, nem vagyok román.
2012. aug. 12. 19:45
 9/19 anonim ***** válasza:
89%
Válaszd ki azt a becenevet, amit hallani szeretnél tőle. És amikor beszélsz hozzá, már egészen pici korától, akkor használt ezt: Csak példaként: Nézz ide, mit ad neked Dundika! vagy Gyere ide Dundikához! Mit játszanál Dundikával? stb. Ha tőled mindig ezt hallja, meg fogja szokni és valószínűleg használja is. (Bocs, hogy "ledundikáztalak", de hirtelen más nem jutott eszembe.)
2012. aug. 12. 19:52
 10/19 A kérdező kommentje:
semmibaj hogy ledundikáztál. köszönöm inkább ééés épp ez az hogy nem tudok kitalálni milyen nevet.:D
2012. aug. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!