Ez apakomplexus?

Figyelt kérdés

nekem mindig is az idősebb férfiak tetszettek még egész kicsiként is és most is. és idősebb férfival tudnám elképzelni magam a jövőben is (mondjuk 4-5 évvel idősebbel) lehet azért van, mert meghalt az apukám és így hiányolom az idős férfit a családban? vagy miért?

L/16

2012. aug. 12. 11:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Lehet,hogy apakomplexus,de az is lehet,hogy szimplán ez a zsánered.Viszont van egy nagy buktatója annak,ha egy idősebb férfival fiatalon kezdesz párkapcsolatot.Az évek eltelnek,talán gyermekeitek is lesznek,de te soha nem fogsz felnőni a férfi szemében.Nem lesztek egyenrangúak,mert ő a koránál,és a tapasztalatainál fogva mindig mindent jobban tud majd,és mindig neki lesz igaza.Sok ilyet láttam már.Egy idő után ez megfordul majd és elkezdenek érdekelni a fiatalabb pasik,aminek szintén megvannak a maga buktatói,nem ragozom.
2012. aug. 12. 12:45
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen ilyenen még ne parázz! ennyi idősen sztem minden lány magabiztos, érett férfiakért rajong, és nem a kis teljfölösszájú kinyalt seggű kortársaiért. már a normálisabbja :)

idővel kinövöd, és minden bizonnyal olyan társad lesz, aki korban közel áll hozzád.

ennyi idősen én is 30as pasikért voltam oda plátói szinten, aztán ahogy elérkezett a komoly kapcsolatok ideje, már csak azokat a srácokat vettem észre, akik nagyjából egyidősek velem. lévén, h már ők is felnőttek, és nem a kissrácot láttam bennük, hanem a komoly fiút, férfit.

2012. aug. 12. 15:39
 13/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

igen az a baj a korombeliekkel hogy nagyon gyerekesek, éretlenek és idegesítőek :D

2012. aug. 12. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!