Ez apakomplexus?
Ez nem apakomplexus, az olyan lenne, hogy nem volt apád és ezért az idősebb apád korabeli férfiakhoz vonzódsz.
Szerintem ez "csak" ilyen csajos dolog, hogy a "rossz fiúk" tetszenek, de közben legyen kedves, romantikus csak hozzád. Ez teljesen normális.
ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้
Szia! Nem, ez nem apakomplexus.
És ez mi:
ก็็็็็็็$
55;็็็็็็็็
3655;็็็ กิิิิิิิ$
36;ิิิิิิิิ
3636;ิิิ ก้้้้้้้$
57;้
?
:))
az exem kivülröl rosszfiu,meg a világban annak is mutatja magát. 2 évig éltem vele és én voltam az uralkodo:) de neki szüksége is volt rá. amugy egy érzékeny kedves srác,aki ha kell tud rosszfiu lenni. csak volt egy két mellékes. alkoholizmus, dobozszám cigi stb... de ha megváltozna simán visszamennék hozzá. ö is azon van.sose hittem hogy ilyen létezik.
probáltam olyan csávot is aki nem volt zürös, kedves volt, stb stb...de valahogy az tul nyugis volt... nem láttam benne semmi férfiasat... maradok a rosszfius külsönél:)
Az bizony! Az apakomplexus nem csak azt jelenti, hogy az apád korabeli férfiakkal szeretnél élni, hanem azt is, amiről írsz: a nagyon erős ambivalnes érzések az apád iránt ott vannak a mélyben és minden úgynevezett apa-kapcsolatot meghatároznak (apa-kapcsolat az alapja a pl. a főnök és beosztottja viszonynak is, akkor is, ha az apa helyében a felnövekvő gyerek esetében anya volt).
Abban, hogy elsőre az apád-szerű férfiakhoz vonzódsz, inkább a soha meg nem kapott (vagy neked nem elegendő) apai szeretet hiánya mutatozik meg, a gyermeki vágy, hogy apukád "egyszer mégiscsak szeretni fog" (EZ valószínűleg az apakomplexus maga nálad), szorosan mellette egy rakás elfojtott agresszióval, jogos haraggal ellene - amiért agresszor volt és amiért sok-sok fájdalmat okozott neked a viselkedésével, ill. a családod más tagjainak.
Hogy teljesen más típusú férfit választasz és tudsz vele élni, az egyrészt belső erő kérdése (a saját erődé), másrászt egy nagyfokú tudatosságé: te magad tisztán csak ésszel úgy döntesz, hogy ilyen pasikkal tudsz és vagy hajlandó élni.
Az egyensúlyt úgy tudod megtalálni, ha fel tudod oldani magamban az apukád felé irányuló érzelmi kötéseket és ambivalenciát. Egyedül, vagy inkább egy pszichoanalitikussal vagy jobb pszicholgógussal.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!