Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan és miért alakul ki az...

Hogyan és miért alakul ki az apakomplexus?

Figyelt kérdés
Hány éves kortól alakulhat ki? Milyen korkülönbséggel?
2010. márc. 31. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát szerintem akkor alakul ki, ha az embernek nincs normális apja. Nekem nem volt. A férjem 28 évvel idősebb XD
2010. márc. 31. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Én most 25éves lány vagyok és mikor kisebb voltam csak Anyám foglalkozott velünk.És szerintem minden gyereknek fontos az apai szigor.Na én ezt nem kaptam meg és ezzel az lett a vége,hogy nálam 13évvel ídősebb párom van és néha apaként tekintek rá!
2010. márc. 31. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is van egy kicsi. Anyánk nevelt fel, a családunkban hamar meghaltak a férfiak, nem ismerhettem apámat se, nagypapáimat se. A mostani barátom csak négy és fél évvel idősebb, de néha csak úgy tekintek rá, mint egy testvérre, vagy apára. Olyan iskolákba jártam, ahol az osztályban alig, vagy egyáltalán nem volt fiú, így néha annyira jó érezni, hogyha barátom pár korsó sört megiszik, hogy olyan sör és férfiparfüm illat keveredik a bőrével..Olyan apu-illata van:)
2010. márc. 31. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is apám, mint a mesében, hol volt, hol nem volt...

Az első barátom 5évvel volt idősebb nálam, a második 3-mal. De szerintem ez eléggé elhanyagolható korkülönbség, és a jelenlegi kedvesem majdnem 4 évvel fiatalabb nálam (25 vagyok...). Tehát ezt azért nem merném így leegyszerűsíteni, hogy ha az embernek nincs egy apaképe, akkor a párjával akarja azt pótolni. Ettől függetlenül én is eléggé el vagyok cseszve :)

2010. márc. 31. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!