Lehet apakomplexusom van? /Lent/
Egyre többen mondják...
Pedig a helyzet az hogy van apukám és egy háztartásban is élek vele szüleim nem váltak el.De köztudottan rossz a viszonyunk.Oké javult már de az én karakterem üti az övét (pl:ő rendmániás és elég kupis)de ugyanakkor a hasonlóságok miatt is lehetnek problémák..(mind ketten vezető egyéniségek vagyunk) elég keveset találkozunk a munkája miatt.Ami mások szerint fura nálam hogy kizárólag szerintük idős pasikra bukom már fiatalabb korom óta.Most 19 vagyok és rendszeresen 30as éves pasikkal kavarok.Az eddigi legidősebb ember akivel flörtöltem az majdnem 50 volt..Abszolút nem érdekelnek a "korombeliek" nálam a 10-20 év korkülömbség nem probléma.Iszonyat fontosnak tartom a férfiasságot anélkül semmit se ér egy srác nekem.Apakomplexusom lenne?
19L
Azért nem lehetsz valódi vezető vagy vezéregyéniség, mert az olyan nőnek nincs szüksége férfira; ha mégis együtt él valakivel, akkor az többnyire éppen olyan erős, mint ő, és akkor társai egymásnak, vagy pedig nagyon gyenge ember (akire viszont soha nem lehet támaszkodni a bajban).
Te olyan ember vagy, aki egyfelől kislány akar lenni, és apuka kell neki (ezért keresel maganak apád korabeli férfiakat), másfelől férfibb akar lenni a férinál és verseng nővel-férfival egyaránt. Ezek az emberek egyáltalán nem vezéregyéniségek, de szeretik magukat annak hinni - és mivel a fellépésük sokszor durva és agresszív, a társadalom is hamar beveszi ezt a csontot.
Akkor derül ki, hogy valódi vezető vagy-e vagy csak annak képzeled magad, amikor egyedül kell élned. Teljesen egyedül.
A másik: a valódi vezető típus általában okos - nem okoskodik, nem bifláz, nem magol, hanem veleszületetten okos - ez peidg hamar kiderül még írásban is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!