Ez apakomplexus?
nekem mindig is az idősebb férfiak tetszettek még egész kicsiként is és most is. és idősebb férfival tudnám elképzelni magam a jövőben is (mondjuk 4-5 évvel idősebbel) lehet azért van, mert meghalt az apukám és így hiányolom az idős férfit a családban? vagy miért?
L/16
"még egész kicsiként is és most is."
Most is kicsi vagy :P :)
Én ezt kinőttem kb 18 éves koromra amúgy, és akkor is azért volt, mert kortársaimnak nem jöttem be, nem voltam egy plazacica...
Most, 24 vagyok, és rosszul vagyok 26-7 feletti pasiktól, ijesztő ez az öregedés ....
Teljesen normális a 4-5 év, de még az ennél több is! És nem csak ma az, hanem a régebbi időkben is normális volt. Szomszéd középkorú házaspár közt is 8 év van, papám több mint tíz évvel volt idősebb a mamámnál.
Apakomplexusod akkor lenne, ha 40-45 éves férfiak tetszenének.
Gerontofil pedig akkor lennél ha a 60 évesekre, ill. az úgy kinézőkre buknál.
Sajnos ilyen is van akik a vénemberekhez vonzódnak, ismertem is egy ilyen lányt, meg is szakítottam vele minden kapcsolatot.
"Most is kicsi vagy :P :) "
hát már nem nagyon :D
de olyanok tetszenek mind david boreanaz vagy solti ádám, ian somerhalder, paul wesley (vámpírnaplókXD) ebben több a korkülönbség a fentit csak példának írtam. az orvosom is tetszik (felnőttorvos férfi) meg a biosztanárom :D
jó, igazad van, nagylány vagy...bár nekem innen nézve kicsinek tűnik az is, akkor nekem se úgy tűnt...:D
lepontozást kösz a sok pszichopatának, vicces amúg, hogy élitek ki idegességeteket, ha egy nem tetsző választ láttok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!