Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is el szoktátok mondani?

Ti is el szoktátok mondani?

Figyelt kérdés
Ez olyan furcsa nekem, hogy barátnőim az anyukájuknak elmondják ha valahol vagyok meg ha történik velem valami (akár jó akár rossz). Sosem értettem ezt biztos valami anya-lány dolog lehet. Sajnos nekem nincs anyukám így nem értem ennek a lényegét. Elmagyaráznátok? 20/L
2012. aug. 11. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Az anyukákat/szülőket általában érdekli az, hogy kivel barátkozik a gyerekük. Ezért érdeklődnek a barátok felől és ha már elégszer kérdezősködtek, egy idő után a gyerek már magától elmesél 1-1 dolgot. Mi is így vagyunk ezzel itthon... aki nekem fontos, az a szüleimnek is az :)
2012. aug. 11. 20:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam a barátaimról beszélni anyámnak, még magamról sem, pedig nem vagyunk rosszban. Csak ha konkrétan rákérdez valamire, akkor esetleg válaszolok. Nem tudom más minek mesél ilyeneket, szerintem jobb dolga is van az anyjuknak mint a lánya barátairól beszélgetni. Legalábbis én nem vagyok kíváncsi se anyám, se húgom barátaira.. 21n
2012. aug. 11. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Én se beszélgetek így, hogy most mindenről beszámolok neki. Olyan dolgokat mondok el neki, amiben a segítsége kell. Ha meg megyek valahová, azt mondom, hova és, hogy kivel, arról nem számolok be, hogy konkrétan mit csináltunk.
2012. aug. 11. 20:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha valakinek jó kapcsolata van az anyjával, akkor tök természetes, hogy elmeséli neki a dolgait, mintha csak simán a barátnője lenne. De egyénileg változó, ki milyen szoros kapcsolatban van az anyjával. Van aki folyton veszekszik vele, és csak a legszükségesebb kommunikációra szorítkoznak, és van aki olyan jóban van vele, hogy intim dolgokról is tudnak beszélni, pl. én.
2012. aug. 11. 23:05
 5/6 anonim ***** válasza:

régebben nálam is ez volt hogy kérdezősködnie kellett ahhoz hogy bármit is elmondjak neki :D

Aztán már kezdtem megszokni, hogy mindennap magamtól mesélek, azóta majdnem mindenről tud :D MAJDNEM :D

A szexuális életemet nem kötöm az orrára, ezt le is tárgyaltuk, csak ha problémák merülnének fel, akkor szólok neki :D Egyszer volt hogy nem jött meg 3 hétig, aztán szóltam neki és rohant a gyógyszertárba a terhességi tesztért. Reggel meg felkeltett korán, hogy most csináljam meg, amíg nem megy dolgozni :D

Negatív lett, örültünk is neki :) Akkor voltam 17 :)

2012. aug. 12. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem mondok nekik el semmit, csak ha olyan nagy baj van, hogy egyedül nem tudom megoldani, vagy netán orvosi ellátás kell(mentő is vitt már ilyenkor).
2012. aug. 13. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!