Mégis mit csináljak párom kisfiával? Már teljesen kikészültem. Tovább lent.
Szerintem első körben a pároddal kéne leülni és megbeszélni, hogy nem jó a gyereknek sem, hogy nincsenek szabályok, nem attól lesz boldog.
Milyen a kapcsolatotok az anyukával? 3-asban még jobb lenne, hogy átbeszéljétek, otthon milyen szabályok vannak és közel hasonlók legyen nálatok is, egy gyereknek jó az állandósság. Az anyja sem fog vele bírni, ha visszamegy hozzá. Itt-ott lehet neki kedvezni, ha pl. otthon 8-kor fektetik le aludni, akkor nálatok mondjuk lehet fél 9, de túl nagy eltérések ne legyenek szerintem.
Ha ez megvan, a gyerek is jobban fog tisztelni téged és próbálj első sorban a barátja lenni!
Szerintem itt a vér szerinti anyuka van a háttérben, de az is igaz, hogy a gyerek mindig előbbre lesz, mint te. Az nagyon rossz lépés volt, hogy "párom közölte vele első nap, hogy itt nincsenek szabályok".... Így nem lehet gyereket nevelni, sem a szeretetét "megvásárolni".
Viszont az igaz, hogy ha kellett a már családos, elvált pasi gyerekkel, akkor kelljen így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!