Mit gondoltok erröl a nöszemélyröl?
Figyelt kérdés
van két gyereke.Remek anyának tartom öt.Viszont a párkapcsolata...és a háztartás az röhejes!Valamikor olyan csillogó rend van nála de van hogy be sem lehet menni,nincs elmosogatva nincs kimosva(kupacban áll a ruha)A férjét folyamatosan csalj amiröl tudomásom van,a férj ebböl semmit nem tud.Visont én tum,szerintetek szoljak a férjnek vagy ne avatkozzak bele?2012. aug. 10. 16:40
21/24 anonim válasza:
Magdi anyus reinkarnálódott...elég gyorsan.
22/24 anonim válasza:
Csak azért védik a csalfa nőt, mert ők is nők. :) Ne félj, ha hűtlen férjről lenne szó, már nem így látnák a dolgokat...
Egyetértek veled!! Ha férj menne félre, akkor már a GYK 80%-s segítené a nyomozást!:)
23/24 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozott le, de akkor is ez a véleményem :D
24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.
Nem vagyok rákattanva a férjére,nagyon jó barátunk és nekem meg férjem van :) boldog vagyok vele.
Hogy honnan tudom hogy csalja a feleség?Azért mert ö mondta el személyesen ami számomra elég érdekes hogy az ember ilyet elmond .Láttuk is mikor este a hapsi ment hozzá mivel vele szemben van a házunk.A férj pedig ugy ment el hogy figyeljünk a feleségre,mivel már régebben volt pár kalandja a férfi mellett.
Köszönöm mindenkinek a választ!
2012. aug. 18. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!