Mit gondoltok erröl a nöszemélyröl?
Lehet hogy sok válaszoló szerint közöd nincs hozzá, de valóban elég gusztustalan belegondolni a dologba: a férj kint gürizik hogy a családját eltartsa, a drága kis feleség meg közben a postáson át a szomszédig...
Hát hánynám le helyben.
Te ne szólj a férjnek, mivel azt írtad hogy a férjed barátja, világosítsa fel ő.
Ha ő nem hajlandó, ne legyen lekiismeret-furdalásod, te mindent megtettél.
Ha barát akkor szólnék mindenképp!!
"Semmi közöd hozzá" hozzáállás pedig gusztustalan! Hatalmasat csalódnék a barátaimban, ha tudnának egy ilyet és nem szólnának.utána tuti nem lennének a barátaim.
Ezeket általában azok írják, akik szintén félrek****nek.
Hát nem tudom, én nem bízom ezekben a "barátom barátja mondta, hogy" nagyon megbízható infókban.
Amikor a párom ideköltözött hozzám, a lakóhelyén azt terjesztették, hogy a házba nincs bevezetve a villany meg a gáz, meg a víz. (egy összkomfortos, felújított családi házban élünk)Azóta sem tudom, honnan vették. Vagy, a férjem egyik ismerőse eskü alatt vallotta, hogy kislányunk van (igaz sosem látta) és meséli is mindenkinek, pedig kisfiú. De mindegy,szóval szerintem ezért van ez a "semmi közöd hozzá" hozzáállás,mert jórészt csak jól beégeti magát az ember, ha ilyen dolgokat elmond azilletékesnek, aztán a fele nem igaz.
Most a kérdező is honnan tudja, hogy az asszony félrecuccol?ott áll mellette éjszakánként gyertyával? vagy csak hallotta valahonnan? nem mindegy...
"Fura néhány válaszadó, szeretik homokba dugni a fejüket. Én örülnék ha akár egy idegen elmondaná ha engem csal a párom... megköszönném hogy felvilágosított. De úgy látszik sokan inkább élnének hazugságban tovább."
Csak azért védik a csalfa nőt, mert ők is nők. :) Ne félj, ha hűtlen férjről lenne szó, már nem így látnák a dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!