Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erröl a nöszemél...

Mit gondoltok erröl a nöszemélyröl?

Figyelt kérdés
van két gyereke.Remek anyának tartom öt.Viszont a párkapcsolata...és a háztartás az röhejes!Valamikor olyan csillogó rend van nála de van hogy be sem lehet menni,nincs elmosogatva nincs kimosva(kupacban áll a ruha)A férjét folyamatosan csalj amiröl tudomásom van,a férj ebböl semmit nem tud.Visont én tum,szerintetek szoljak a férjnek vagy ne avatkozzak bele?
2012. aug. 10. 16:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azt gondolom,hogy a rosszindulatúságoddal te rosszabb vagy,mint az a nő.A jó anyuka meg nem csalja a gyerekei apját..ha tényleg csalja valóban.:')
2012. aug. 10. 17:00
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
Egy undorító ribancnak tartom a leírtak alapján, igen elmondanám mindenkinek hogy csalja a férjét. Akkor is ha semmi közöm hozzá. Miért ne? Nem majd még én hazudok hogy neki jó legyen.....persze hogyne.
2012. aug. 10. 17:13
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

Lehet hogy sok válaszoló szerint közöd nincs hozzá, de valóban elég gusztustalan belegondolni a dologba: a férj kint gürizik hogy a családját eltartsa, a drága kis feleség meg közben a postáson át a szomszédig...

Hát hánynám le helyben.

Te ne szólj a férjnek, mivel azt írtad hogy a férjed barátja, világosítsa fel ő.

Ha ő nem hajlandó, ne legyen lekiismeret-furdalásod, te mindent megtettél.

2012. aug. 10. 17:28
 14/24 anonim ***** válasza:
54%
Kit érdekel, hogy semmi közöd hozzá, joga van tudni. Ha egyszer kiderül és az is, hogy te tudtál róla, az szarabb lesz..
2012. aug. 10. 17:33
 15/24 anonim ***** válasza:
27%
Fura néhány válaszadó, szeretik homokba dugni a fejüket. Én örülnék ha akár egy idegen elmondaná ha engem csal a párom... megköszönném hogy felvilágosított. De úgy látszik sokan inkább élnének hazugságban tovább.
2012. aug. 10. 17:37
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha barát akkor szólnék mindenképp!!

"Semmi közöd hozzá" hozzáállás pedig gusztustalan! Hatalmasat csalódnék a barátaimban, ha tudnának egy ilyet és nem szólnának.utána tuti nem lennének a barátaim.

Ezeket általában azok írják, akik szintén félrek****nek.

2012. aug. 10. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én nem bízom ezekben a "barátom barátja mondta, hogy" nagyon megbízható infókban.

Amikor a párom ideköltözött hozzám, a lakóhelyén azt terjesztették, hogy a házba nincs bevezetve a villany meg a gáz, meg a víz. (egy összkomfortos, felújított családi házban élünk)Azóta sem tudom, honnan vették. Vagy, a férjem egyik ismerőse eskü alatt vallotta, hogy kislányunk van (igaz sosem látta) és meséli is mindenkinek, pedig kisfiú. De mindegy,szóval szerintem ezért van ez a "semmi közöd hozzá" hozzáállás,mert jórészt csak jól beégeti magát az ember, ha ilyen dolgokat elmond azilletékesnek, aztán a fele nem igaz.

Most a kérdező is honnan tudja, hogy az asszony félrecuccol?ott áll mellette éjszakánként gyertyával? vagy csak hallotta valahonnan? nem mindegy...

2012. aug. 10. 19:59
 18/24 anonim ***** válasza:
és abba belegondoltatok,hogy mi van ha az illető nem hiszi majd el?
2012. aug. 10. 20:12
 19/24 anonim ***** válasza:
valóban semmi közöd hozzá.Minek akarsz te robbantani egy családba?csak nem rá kattantál a férjre?
2012. aug. 10. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:

"Fura néhány válaszadó, szeretik homokba dugni a fejüket. Én örülnék ha akár egy idegen elmondaná ha engem csal a párom... megköszönném hogy felvilágosított. De úgy látszik sokan inkább élnének hazugságban tovább."

Csak azért védik a csalfa nőt, mert ők is nők. :) Ne félj, ha hűtlen férjről lenne szó, már nem így látnák a dolgokat...

2012. aug. 10. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!