Szerintetek ezt tudni kéne egy anyának?
Állandóan szólni kell neki, hogy ugyan vegyen már egészségügyi dolgot a lányának. Állandóan.
Ezt nem tudni kéne magától is neki?
Ha nem szólnék neki fél évig, akkor ő fél évig nem venne.
borzalmas, úristen! mindjárt összedől a világ! add oda anyádnak a menstruációs naptáradat, aztán ha eljön az idő, akkor majd rohan a boltba neked betétet meg tampont venni. ez a minimum. nézd meg, eddig egy lány sem ment le a boltba ilyesmiért, mindig az anyja ugrott neki :D
a fenekedet már ki tudod egyedül törölni? :P
Hát szólsz neki, azért van a szád, hogy kommunikálj!
Nem értem a problémát. Te most lusta vagy elmenni magadnak a boltba vagy nem kapsz pénzt, hogy megvedd? Vagy csak azzal van a baj, hogy szólni kell?
Nem értem a problémát. Nem jársz boltba... mozgássérült vagy??? Ha nem, akkor mi tart vissza, hogy elmenj?
Amúgy hány éves vagy?
Nekem két lányom van, még csak most jön meg először a nagyobbnak valamikor, elmagyarázom majd hogy mi kell, hogyan használja, onnantól kezdve az ő felelőssége, hogy szóljon mi kell. Most még csak az iskolai cuccokkal csináljuk, másodikos koruktól az a rend, hogy bemegyünk a papírboltba és az ő felelősségük, hogy a kosárba tegyék ami kell. Nem is nyámnyila elkényeztetett kislibák.
Ha szükségük lesz egészségügyi cuccokra, akkor bemegyünk a boltba és ők kiválasztják ami kell. Vagy adok pénzt, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!