Szerintetek ezt tudni kéne egy anyának?
Figyelt kérdés
Állandóan szólni kell neki, hogy ugyan vegyen már egészségügyi dolgot a lányának. Állandóan.
Ezt nem tudni kéne magától is neki?
Ha nem szólnék neki fél évig, akkor ő fél évig nem venne.
2012. aug. 9. 23:30
11/36 A kérdező kommentje:
Már bocsáss meg kedves 9., talán látsz olyan mondatot, ahol lehülyéztem volna az anyámat?
2012. aug. 9. 23:56
12/36 anonim válasza:
CSICSKA még le is pontozza a válaszokat :D
amúgy meg mi a meg nem gondoltál még bele,h ő 1000 meg 1000 dolgot meg kell jegyezzen???sokkal fontosabbakat ennél?..pff...utálom,ha valaki így csicskáztatja a szüleit...
14/36 anonim válasza:
Tudomásom szerint sem életkori, sem faji, sem egyéb megkötése nincs jelenleg Magyarországon a tampon, valamint az egészségügyi betét vásárlásának, így hát semmi nem indokolja, hogy az anyukád intézze.
15/36 anonim válasza:
Ilyen undok gyereknek én sem vennék... Nehogy már ap.csád alá rakjanak mindent...
16/36 anonim válasza:
Bevásárlólistára fel kell írni. És én sem mentem gyerekkoromban vásárolni a szüleimmel. Nagybevásárlásnál el lehet intézni, ha a gyereknek sem megerőltető, a szülőnek sem az.
17/36 A kérdező kommentje:
Egyébként csak úgy tájékoztatásul közlöm, hogy nem szokott pénzt adni, hogy esetleg venni tudjak.
2012. aug. 10. 00:00
18/36 anonim válasza:
én nem édesanyádat csicskáztam le,hanem téged :) de ne menjünk bele jobban,úgyis csak lepontozol mindenkit..de ha kivétel nélkül eddig MINDENKI ugyanazon a véleményen van,h neked kéne megvenni vagy szólni neki,akkor szerinted neked van igazad? :D amúgy is te kérdezted,mi meg válaszoltunk rá őszintén.Csak nem azt vártad h majd egyetlrtünk veled,és olyanokat írunk,mint pl: igen,tudni kéne neki is,olvass be neki..vagy mi? de most komolyan :D
19/36 anonim válasza:
Szerintem van két lábad, fogd magad és menj el a boltba. Nem fogsz belehalni, ne az anyádat hibáztasd a saját lustaságod miatt.
20/36 anonim válasza:
Én mindig szólók anyunak, hogy fogyóban van...
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!