Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnál egy családban, saját...

Tudnál egy családban, saját magaddal élni?

Figyelt kérdés

Egy kis önismeret, hogy mennyire is ismered magad!

Tegyük fel, hogy holnaptól belőled kettő van és együtt kell élnetek, abban a közösségben, ahol eddig éltél. Apa, anya, férj, gyermek, vagy egyik sem, kinek kie van...

Kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan reagálnák le, egyáltalán képesek lennétek-e együtt élni magatokkal, mennyire tudnátok tolerálni ezt a helyzetet, esetleg milyen előnyöket kovácsolnátok belőle. Barátnők, vagy vetélytársnők, ellenségek vagy szövetségesek?

Később, ha lesznek válaszok, majd leírom, hogy én hogyan látom! Annyit azonban elmondok, hogy a férjem örülne neki (megkérdeztem). Szerintem viszont hamar visszasírná a régi felállást!

2012. aug. 9. 10:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem. Borzasztó rossz természetem van, sokszor van lelkiismeret-furdalásom emiatt. Egy igazi hárpia vagyok(:
2012. aug. 9. 13:48
 22/25 anonim ***** válasza:
Én tudnék.Buli lenne.:)
2012. aug. 9. 17:31
 23/25 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy az emberek nagyon kicsi százaléka lenne képes egy ilyen kapcsolatot hosszútávon fentartani, és azok is inkább a férfiak, mint a nők. A férfiak sokkal toleránsabbak egymással, mint mi nők. A két dudás szindróma biztos, hogy beárnyékolná kapcsolatunkat. A nők többsége folyamatos versengésben van egymással, miért lenne ez másképp ebben a helyzetben? Sőt, mivel egy nagyon "erős" konkurenciát kapnánk, nagyon kiélezett lenne a helyzet. Sokunk például azt nem bírja elviselni, ha egy másik nőn ugyan az a ruha van. Továbbá miről is beszélgessek vele? Hiszen ugyanazt tudja, érzi, gondolja, bármit kérdeznék, tudom, hogy mi lesz a válasz. A szerelemről, szexről még nem is beszéltünk. Boldog párkapcsolatban lévő nők, asszonyok, hogyan viselnétek azt, hogy kedvesetek mást szeretget, becézget az ágyamban, amíg én kint a vacsorát csinálom?
2012. aug. 10. 01:39
 24/25 anonim válasza:
Vagy hatalmas sikereket érnénk el együtt vagy én lennék Káin és ő Ábel.
2012. aug. 10. 06:12
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem, mert túlzottan megszoktam már az egyedüllétet. A jellememmel nem lenne gondom, nyugis vagyok, elvagyok magamban, de zavar, ha egy másik ember állandóan ott van a közelemben, lecsökken a magánszférám.

Az meg egy más téma, hogy valószínűleg elég nehéz lesz a majdani párommal is kompromisszumokat kötnöm...

2012. aug. 10. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!