Tudnál egy családban, saját magaddal élni?
Egy kis önismeret, hogy mennyire is ismered magad!
Tegyük fel, hogy holnaptól belőled kettő van és együtt kell élnetek, abban a közösségben, ahol eddig éltél. Apa, anya, férj, gyermek, vagy egyik sem, kinek kie van...
Kiváncsi vagyok, hogy mások hogyan reagálnák le, egyáltalán képesek lennétek-e együtt élni magatokkal, mennyire tudnátok tolerálni ezt a helyzetet, esetleg milyen előnyöket kovácsolnátok belőle. Barátnők, vagy vetélytársnők, ellenségek vagy szövetségesek?
Később, ha lesznek válaszok, majd leírom, hogy én hogyan látom! Annyit azonban elmondok, hogy a férjem örülne neki (megkérdeztem). Szerintem viszont hamar visszasírná a régi felállást!
Nem, mert túlzottan megszoktam már az egyedüllétet. A jellememmel nem lenne gondom, nyugis vagyok, elvagyok magamban, de zavar, ha egy másik ember állandóan ott van a közelemben, lecsökken a magánszférám.
Az meg egy más téma, hogy valószínűleg elég nehéz lesz a majdani párommal is kompromisszumokat kötnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!