Miért van az, hogy egy több kilométerre lévő fiúra saját bátyádként tekintek, s a családban lévő bátyámat pedig teljesen idegennek tartom, ha a két fiú ugyanolyan idős?
Szerintem azért mert a több km-re lévő bátyjáddal jobb a kapcsolatod. És jobban tudod vele tartani és ápolni a kapcsolatod ,mint aki melletted van...
Aki veletek lakik bátyjád, azzal milyen a kapcsolatod?Mert ha idegennek tekinted,nem tartod testvérednek, akkor ebből nekem az jön le,hogy nem beszéltek szinte semmiről és nem ismeritek egymást.
az, hogy kit szeretsz nem az határozza meg, hogy ki hány éves és mennyire lakik tőled. egyszerűen azért szereted jobban a másikat mert vele megérteted magad, jól kijöttök. ha elfogadsz 1 jótanácsot, próbálj azért valami testvéri kapcsolatot kialakítani a bátyáddal. tudom, nehéz ha ennyire idegennek érzed őt magadtól, de azért csak jó lenne tudnod, h van 1 bátyád akivel összetarthattok a szülőkkel folytatott csatákban :)
nekem hugaim vannak és nagy a korkülönbség köztünk. nem igazán van közös témánk de van egyfajta összetartás köztünk, és ha valaki bántani merné őket...
Ja bocsi félreolvastam:DD
Szóval a rendes bátyjádra nem tekintessz úgy,mint egy igazi bátyj. :S De közbe olvastam,hogy nem egy a szülőtök...HÁt tudod ezzel én is így vagyok csakhogy nekem nővérem van.:D VAlahogy még kiskorunkba jó kapcsolatunk volt, de mikor kezdtem nagyobb lenni valahogy rosszabb lett a kapcsolatunk.De engem sose zavart az,hogy nem egy a szülőnk. Úgy őszintén szinte alig ismerjük egymást. Nem beszélünk, ha egyformák is vagyunk nem tudjuk a másikról ,hogy mit szeret vagy ,hogy miről kéne dumálnunk.:/ Lehet erről mindketten tehetünk.
Ha a bátyjád le is néz ,nem köszön,akkor kérdezd meg tőle miért teszi ezt veled. :S Beszéld meg vele, egy kis nyílt beszélgetés sose árt ;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!