Ma kiderült, hogy rákos vagyok és nincs senkim akiért küzdenék. Mit tegyek?
Nincs se családom, se barátnőm. Nincs kiért küzdenem. És el is fáradtam.
27f
Miért cinikuskodsz ,hogy hová lettek a szeretteid ?Egy ilyen komoly problémánál nem helyénvaló ez a gúnyos hangnem.
Segíteni szándékozó emberek válaszoltak,a tőlük telhetőt igyekeztek megtenni .
Időt adnak a kérdezőnek,hogy ő maga jelentkezzen,ha sikerült egy picit emésztgetnie ,hogy milyen problémája van és majd úgyis írni fog ha kezdi magában érezni az erőt a küzdelemhez.
Előbb sokkot kap mindenki ha kiderül,hogy súlyos betegségünk van,de aztán keressük a megoldásokat
feltámad bennünk a küzdeni akarás .
Én csak tudom...:-) és végül minden jól alakult a legreménytelenebb helyzetből is !
Kérdező.. Pontosan tudom mit érzel ezt egy egészséges ember nem értheti meg!Én 21 éves vagyok szintén rákos,itthon vagyok,emberek közt rettegek,buszra fel sem mernék ülni,kínlódás az egész életem,munkám nincs nem is volt emiatt,ha kórházba megyek az totál egyenlő a halállal ezt még nem választom úgy érzem van bennem tartalék és küzdés még ilyen betegen is
-Megpróbálok élni azért h nyáron jó sokat motorozhassam és összejöjjön egy olyan motor mely régi vágyam!Kb ez minden amiért élek...
Alkalmi kis munkákat tudok vállalni,(fűnyírás, favágás, ilyeneket csinálok több helyen) ebből gyűjthetek pénzt DE ha arra kellene dolgoznom hogy napról napra fenntartsam magam MÁR RÉG ugrottam volna van egy t-mobile torony pont a temető mellett! Azért h NE DÖGÖLJEK ÉHEN nem gürizek ilyen betegen boldogság nélkül...
legdurvább az hogy Szüleim azt hiszik h semmi bajom sincs.. DE van elég nagy! 2 percenként gondolok a halálra minden nap csak erősebb leszek hozzá.. Igazából ennyit szerettem volna!
Én megteszem ha eljön az ideje! Van egy nagymamám talán még miatta élek ..
Elnézést sok gondolod megfogalmazódott így bennem!
Ui: Ne félj meghalni,annak is megvan a szépsége..
szval Én pontosan tudom mit érzel SőŐt
Soha nem híttem volna,hogy ennyire összeomlik az ember egy ilyen hír hallatán.
Teljesen átérzem, én is sajnos ugyanebben a helyzetbe kerültem....
Hetek óta nem tudok aludni, nem akarok senkivel beszélni, nem tudok magamhoz térni, amióta tudom hogy rákos vagyok.
Nem tudom, hogyan lehet ezt a sokkot legyőzni...
Ha van valakinek ilyen térem valami kapaszkodója, kérem írjon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!