Ma kiderült, hogy rákos vagyok és nincs senkim akiért küzdenék. Mit tegyek?
Nincs se családom, se barátnőm. Nincs kiért küzdenem. És el is fáradtam.
27f
"Azért küzdjön, hogy tovább folytassa a boldogtalan és sikermentes életét?"
- Te a jövőbe látsz? Látod előre, hogy boldogtalan és sikermentes lesz az élete mindig? Egyáltalán miből gondolod, hogy sikermentes volna? Milyen kritériumok és információ alapján?
Arról nem is beszélve, hogy maga alatt az ember nem látja meg élete értékeit. Ugyanígy, ahogy Te a rosszindulatoddal csak a rosszat látod, és örömet okoz neked, hogy másokat gyalázhatsz.
Van egy ismerősöm, 60 körüli, tökéletesen szar a házassága, ha nem lenne ilyen idős, válna.
Rákos lett. És élni akar. Ez lehetne példa előtted is.
Kedves kérdező!
Ismerek egy 52 éves embert, akinél szintén rákot diagnosztizáltak, kb. 10 éve. Akkor ő egyedül volt, a családja ugyanis elhagyta (az anya lelépett egy másik pasival és vitte a gyerekeket is). Tehát teljesen egyedül küzdött az egészségéért, és négy éves komoly kapcsolata van. Te még jóval fiatalabb vagy!
Ezer meg ezerféle betegség van, a rák nem egyenlő a halállal, meg lehet gyógyulni.
Egyik haverom szívbetegen talált magának párt, úgy hogy közölte a lánnyal, hogy lehet, hogy csak évei vannak hátra. A hugom pánikbeteg, és neki is komoly kapcsolata van.
Na. A rák is egy betegség és nem a halált jelenti. A beteg emberek is lehetnek boldogok, ha akarnak. Persze oké, nyilván nehezebb párt találni, de én számos példát tudnék még sorolni, akiknek sikerült.
Remélem ez nálad csak átmeneti állapot, hogy így érzel, hogy feladod, ez engem nagyon szíven b@szott!!! Nemááár! Légyszives. Más meghal 20 évesen agyvérzésben, 12 évesen a tóba fullad, 30 évesen autóbalesetben huny el...egyik pillanatról a másikra. Neked meg lenne lehetőséged küzdeni. Csak ezt fontold meg légyszives a kedvemért, csak még egyszer gondold át egy kicsit később és jobb hangulatodban.
"Az emberek csak azért akarják, hogy küzdjél, hogy a szenvedéseidet látva az ő boldog életük még bologabbnak látszon.
Mi a garancia, hogy a rák után jobb lesz az élet?
Semmi, sőt még lehet, hogy rosszabb lesz."
- Bocs, de ez már egyértelműen provokáció. Ezek alapján egyértelmű, hogy mindennyiunk közül a Te életed a legboldogtalanabb.
"De jó, hogy törlik a válaszaimat csak tudnám, hogy miért.
Én a saját tapasztalatomat írtam:
Az én környezetm például örül a szenvedésemnek."
- Na, igazam is volt; Te vagy itt a legboldogtalanabb.
És azért törlik a válaszaidat, mert provokálsz és sértegetsz. Mégis honnan a fenéből látnánk az ő szenvedéseit, ha nem is tudtunk róla, mielőtt írt?
Amit látsz, az emberbaráti szeretet. Mozdulj el másik környezetbe, hogy megtapasztald egyszer Te is. Bár kétséges, hogy a Te szemed már megláthatja ezt valaha.
Kit provokáltam?
Csak leírtam az én tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!