Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma kiderült, hogy rákos...

Ma kiderült, hogy rákos vagyok és nincs senkim akiért küzdenék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nincs se családom, se barátnőm. Nincs kiért küzdenem. És el is fáradtam.

27f

2012. aug. 8. 20:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:
talán a 7. válaszolónak van igaza
2012. aug. 8. 20:29
 12/83 anonim ***** válasza:
98%
Miért ne lenne barátnője valakinek aki rákos volt... ne beszélj már butaságokat, tessék szépen küzdeni, nem feladni, férfiként hozzáállni a dologhoz!!! Tessék szépen meggyógyulni!!!
2012. aug. 8. 20:31
 13/83 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon nem szabad feladni. Azért, mert most még nincs családod, barátnőd, még lehet. Biztos vannak szüleid, esetleg van testvéred, csak tartozol valakihez és tartozol nekik annyival, hogy mindent megtegyél a gyógyulásért, a túlélésért. Már sokaknak sikerült, miért pont neked ne sikerülne? Légy erős, azért is te legyél az erősebb.
 14/83 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmár,ha egy nő szerelmes lesz nem az szerint válogat mi az ésszerű,helyes döntés....(én már csak tudom)hanem a szive utan megy! Biztos vagyok benne hogy van olyan nő aki vigan és dalolva végig csinalna veled azt az 5 évet is!
 15/83 anonim ***** válasza:
100%

Neked alapvetően tévképzeteid vannak a nőkről. Szerintem nem a betegségeddel van elsősorban baj.

Ha nem adatott meg (egyelőre), hogy társra találj, nem tiszteled meg azzal magad, hogy a boldogság más forrását is megtapasztald? Rengetegen boldogok egyedül is; csupán társadalmunkban van túlfetisizálva a párkapcsolatok fontossága, a férfiasság bizonyítása stb.

Másrészről a boldogság olya, hogy ha üldözzük, nem érjük el.

2012. aug. 8. 20:32
 16/83 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, de rájöttem hogy így nincs értelme élni.

délután óta ez fogalmazódott meg bennem, most csak megerősödtem benne.

egyedül vagyok és félek, nem vagyok férfi... gyáva vagyok.

2012. aug. 8. 20:33
 17/83 anonim válasza:
100%

1.) Ne merülj bele az önsajnálatba

2.) Küzdd le a rákot, önmagadért, és határozd el, hogy utána újult erővel fejest ugrasz a nagyvilágba

2012. aug. 8. 20:35
 18/83 A kérdező kommentje:

látom kicsit elszabadult a beszélgetés.

itt most nem volt a baj hogy nincs barátnőm, hanem az hogy rosszindulatú daganatot találtak bennem...

arra meg annyit reagálnék, hogy "akibe a nő beleszeret", előtte feltérképezi a nő mielőtt beleszeret.

2012. aug. 8. 20:36
 19/83 anonim ***** válasza:
100%

"egyedül vagyok és félek"

- Most elárultad magad: aki fél, az magát félti. Vagyis aki fél, abban van élni akarás, különben miért félne bármitől. Benned van pedig van élni akarás. Akkor élj.

20/83 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, van a családomban, aki túlélte... és gyakorlatilag új életet kezdett, annyira megerősítette az, amit átélt. Tudott váltani, a régi rossz dolgoktól megszabadulni, nyitott a világ felé és azóta él teljes életet, amióta a rákot túlélte...

Van ilyen is. De ha te eldöntötted, hogy ennyi volt, akkor nem fog menni...

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!