Ma kiderült, hogy rákos vagyok és nincs senkim akiért küzdenék. Mit tegyek?
Nincs se családom, se barátnőm. Nincs kiért küzdenem. És el is fáradtam.
27f
Neked alapvetően tévképzeteid vannak a nőkről. Szerintem nem a betegségeddel van elsősorban baj.
Ha nem adatott meg (egyelőre), hogy társra találj, nem tiszteled meg azzal magad, hogy a boldogság más forrását is megtapasztald? Rengetegen boldogok egyedül is; csupán társadalmunkban van túlfetisizálva a párkapcsolatok fontossága, a férfiasság bizonyítása stb.
Másrészről a boldogság olya, hogy ha üldözzük, nem érjük el.
köszönöm a válaszokat, de rájöttem hogy így nincs értelme élni.
délután óta ez fogalmazódott meg bennem, most csak megerősödtem benne.
egyedül vagyok és félek, nem vagyok férfi... gyáva vagyok.
1.) Ne merülj bele az önsajnálatba
2.) Küzdd le a rákot, önmagadért, és határozd el, hogy utána újult erővel fejest ugrasz a nagyvilágba
látom kicsit elszabadult a beszélgetés.
itt most nem volt a baj hogy nincs barátnőm, hanem az hogy rosszindulatú daganatot találtak bennem...
arra meg annyit reagálnék, hogy "akibe a nő beleszeret", előtte feltérképezi a nő mielőtt beleszeret.
"egyedül vagyok és félek"
- Most elárultad magad: aki fél, az magát félti. Vagyis aki fél, abban van élni akarás, különben miért félne bármitől. Benned van pedig van élni akarás. Akkor élj.
Nézd, van a családomban, aki túlélte... és gyakorlatilag új életet kezdett, annyira megerősítette az, amit átélt. Tudott váltani, a régi rossz dolgoktól megszabadulni, nyitott a világ felé és azóta él teljes életet, amióta a rákot túlélte...
Van ilyen is. De ha te eldöntötted, hogy ennyi volt, akkor nem fog menni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!