Ma kiderült, hogy rákos vagyok és nincs senkim akiért küzdenék. Mit tegyek?
Nincs se családom, se barátnőm. Nincs kiért küzdenem. És el is fáradtam.
27f
Ma még nem tudod reálisan láttni a helyzetedet,hatalmas sokk ért ha most tudtad meg,sokan megijednek ,bepánikolnak először ,aztán egy kis emésztgetés után érezni fogod magadban az erőt a küzdelemhez .
Nagyon sok ilyen helyzet van az életben amikor az ember egy olyan nehézséggel kénytelen hirtelen szembesülni amihez úgy érzi nem lesz elég ereje és kitartása,de rövid időn belül ez á tfog fordulni benned hatalmas küzdeni vágyásért.
Akik sokat segíthetnek neked ,hasonló betegségből gyógyult,pozitív gondolkodásmódú emberek ,akik bölcsebbek,tapasztaltabbak lettek a küzdelmük által .
Nagyon sajnálom,hogy szembesülnöd kellett a betegségeddel,tombold ki magad,normális a tehetetlen düh most,az elkeseredés,de aztán erősítsd meg magadat és KÜZDJ !!!
"Itt az az alapvető probléma, hogy neki nincs miért küzdeni."
- Ezt mégis mi alapján állítod? Van. Mindenkinek van miért.
Addig olvastam el a hozzászólásokat, amíg te azt nem írtad, hogy "nincs nő aki beteg embert szeretne párjának, főleg nem ha rákos". Ez személyes sértés számomra. Párom rákos volt, mikor összejöttünk. Bevallotta kb. az 5. randin, de nem számított semmit, mert már akkor szerelmes voltam bele. És immáron 8 éve boldogok vagyunk, ő pedig egészséges ember. :)
Szóval ne add fel! Ha másért nem is, csak azért küzdj, hogy meglegyen az esélyed egy boldog élethez, egy boldog kapcsolathoz. Fiatal vagy, nem szabad így felfogni a dolgokat. Tudom, hogy rossz. Végignéztem a párom állapotváltozásait. Rossz volt látni, sokszor úgy volt, hogy nem bírja tovább, de utána rájött, ő élni akart és él is. Hajrá és sok sikert a továbbiakhoz. Viszon annyit még: pozitív hozzáállás tényleg rettentő sokat dob a dolgon.
Szia! Egy korosztályban vagyunk, de fogalmam sincs mit érezhetsz. Nagyon sajnálom, hogy ez történt.
De nézd meg, olvasd el, mennyien akarják, hogy ne add föl! Én is ezt akarom! Harcolj! Mindig van miért élni. Ha feladod, akkor már nyert is a rák. Ha van akaratod, élni akarásod, akkor te fogsz nyerni.
De most megközelítem egy másik oldalról is a dolgot, ne vedd rosszindulatnak, csak jót akarok.
Szóval megtudtad, hogy daganatod van, ami néhány év múlva halállal végződik sajnos. Ha ennyire nem akarsz küzdeni, akkor próbálj meg élni kicsit!! Például biztos vannak olyan dolgok, amiket eddig nem mertél nem tudtál megtenni, mert kötött valami morális szabály vagy hasonló. Most tedd meg, élvezd ki az életed. Menj el nyaralni valami olyan helyre, ahová mindig is el akartál menni. Ülj föl a vidámparkban valami olyan cuccra amitől mindig is féltél. Menj el egy dögös luxusprostihoz. Bulizz egy hatalmasat.
Nyilvánvalóan neked nem ezek a vágyaid, de ha már úgy döntesz feladod, akkor váltsd valóra az álmaidat. Talán eközben fogsz találni valamit, ami megváltoztatja a hozzáállásodat! Remélem, hogy megváltozik, és az élni akarást választod! 29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!