A barátnőmék családja elvisznek engem is nyaralni külföldre. Ennyi elég lesz?
Hány éves vagy?
Gondolom nem volna baj ha a belépödet tudnád fizetni ha valahova mentek.Esetleg mondják majd hagyd csak...
hát igazából sehova nem kell oda belépő mert tudom mi lesz a program :) meg ilyen kempingbe leszünk ők mindig oda mennek. és csak a tengeren leszünk..:)
16L
Ja azt hittem a pasija vagy.
Hát így, hogy csak barátnője vagy a lányuknak én tuti nem mennék pénz nélkül.
Meg én gáznak érezném, hogy más fizet helyettem.
Mindenképp vigyél költőpénzt, max. nem engedik majd, hogy fizess.
Sőt, igazából úgy illene, hogy cserébe mondjuk hívd meg őket egy fagyira (az egész családot), vagy ilyesmi.
Mivel nem vagy már kisgyerek (12 éves körülig), hanem gyakorlatilag felnőtt, ezért illik egy ilyen gesztust tenned.
Ha úgy adódik és a lányunk barátnőjét elhívjuk valahova akkor eszem ágában sem lenne fizettetni vele bármit is, én fizetnék mindenét még a szállását is ugyan úgy mint a saját lányomnak.
Igen biztos, hogy megmondták volna, hogy mit fizess még, ha csak a szállást mondták akkor azt kell, szerintem a kajádat ők fogják állni, kempingben amúgy is lehet főzni valószínűleg ők is főzni fognak így nem kell étterembe menni.
vihetnél kekszet, csipszet, tehát valami tartós dolgot, amit tudtok majd ott nasizni a strandon. esetleg pár üveg üdítőt.
így látják rajtad, h nem vagy hasonleső, és neked is jobb érzés lesz, hogy hozzá tudtál járulni valamivel a nyaraláshoz.
pénz tuti nem kérnének, hiszen meghívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!