Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig normális a féltékenység...

Meddig normális a féltékenység? Vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés
Még 2órám van amig hazaér a párom, kérek addig válaszokat! utána nem tudom majd elolvasni őket csk sokára
2012. aug. 8. 11:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ha gyereket szülsz neki, önként aláírsz húsz évre. És az lesz a "legszebb", mikor felnőve a gyerek ugyanilyenné válik.
2012. aug. 8. 12:37
 22/31 A kérdező kommentje:
jaj, azért ő ennyire nem rossz férj!
2012. aug. 8. 12:40
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Itt kezdődik a baj..."ő ennyire nem rossz". Csak: magyarázkodnod kell, csak veszekszik veled, ha köszönsz egy fiúnak, csak megmondja mit vegyél fel...te írtad!!!

Ha a lányod mondaná ezt, hogy a fiúja/férje ilyen, akkor mit tanácsolnál neki? Szerintem nem azt, hogy maradj vele, mert ez normális

2012. aug. 8. 12:42
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, megkérdezhetem, számodra milyen a rossz férj? Vagy, hogy akkor mi is a kérdés?
2012. aug. 8. 12:45
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

állandóan nekem kell magyarázkodnom minden olyan apróságért amiről ő azt hiszi h volt vmi. pl miért köszön nekem vki? meg honnan tudja h otthon vok?

ha kimozdulunk vhová beleszól h mit vegyek fel, mert ne bámuljanak meg, ha egy kkicsit jobban felöltözöm akkor meg minek k...vákodom.

egy régi osztálytársammal futottunk össze nemrég, aki annyit mondott ha milyen jól nézel ki, erre hazafelé örjöngött h minek állok szóba minden pasival, meg h mellette nem lehet igy pasizni

Beteg a partnered. És beteg leszel mellette. Most, hamarosan, később.

Ébredj fel még időben!

2012. aug. 8. 12:54
 26/31 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Mint előttem leírták, nem, nem normális. Elmesélek neked egy szép történetet, hátha tanulsz belőle.

Unokahúgom 16 éves volt amikor összejött az álom pasijával. Tökéletes volt a gyerek, okos, intelligens, több nyelven beszélt, voltak tervei. Aztán egy év múlva elkezdődtek a gondok. Ugyanígy mint nálad. Ne vegyen fel kihívó ruhákat, ne sminkelje magát, őt még fodrászhoz sem engedte mert hogy mégis kinek akar tetszeni? Totálisan leamortizálta az unokahúgomat, ugyanúgy gondolkodott mint Te. Hogy biztos az ő hibája, neki kell változtatni. Odaáig fajultak a dolgok hogy szinte egy csövest csinált az unokahúgomból mert ahogy te is, ő is hagyta magát. (Mert ő is szerette, és hát nem olyan rossz ő...) Aha, persze.

A vége az lett hogy már minden hülyeségen kiakadt a srác és végül rendőrségi ügy lett belőle, annyira beteges volt.

Szerintem legyél okos, és tanulj mások hibájából. Vagy ülj le és beszéljétek meg, mert NEKI KELL VÁLTOZTATNI, vagy pedig hagyd ott a fenébe...

2012. aug. 8. 13:22
 27/31 anonim ***** válasza:

Szerintem az ilyen mértékű féltékenység mindig valamilyen hatalomvágyról szól,nem szeretetből. Mindig legyél szemelőtt,érezd magad rosszul ha máshoz szólsz,ő legyen az egyetlen neked aki az életed része,nehogy véletlenül megtudd ,hogy vannak tőle normálisabb férfiak is.

Kérdés,hogy ez jó e így neked,hogy úgy élsz mintha valakinek a tulajdona lennél . Azt hozzá kell tenni,hogy csak akkor fajul idáig a helyzet,ha van aki ezt engedi. Ha te engeded,hogy alsórendűbbként kezeljen ne önálló emberként,akkor így jártál .

2012. aug. 8. 14:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Osztom a többség véleményét. Ez a férfi tulajdonként kezel. Csak te még nem fogod fel, mert a tagadás időszakában vagy.
2012. aug. 8. 14:36
 29/31 anonim ***** válasza:
Még mesélnétek hasonló történeteket ilyen kapcsolatokról?
2012. aug. 8. 14:38
 30/31 anonim ***** válasza:

minek írtad ki a kérdést, ha neked ez jó tulajdonképp? Ne panaszkodj mert magadnak választod, és nem indok, hogy szereted stb gondolom nem tini vagy már aki elhiszi a tündérmeséket..

Lépj vagy szenvedj csendben...

2012. aug. 8. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!