Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig normális a féltékenység...

Meddig normális a féltékenység? Vagy én vagyok túlérzékeny?

Figyelt kérdés
Még 2órám van amig hazaér a párom, kérek addig válaszokat! utána nem tudom majd elolvasni őket csk sokára
2012. aug. 8. 11:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nem normális ez a viselkedés. Mond meg neki, hogy megfojt téged ezzel, hogy így rád telepszik. Egy kapcsolatnak a bizalom az egyikk alapköve, ha erre nem képes, akkor nincs értelme folytatni. A másik meg, csak azok féltékenykednek így, akik vagy ultra önbizalomhiányosak, vagy akiknek vaj van a füle mögött.
2012. aug. 8. 12:08
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:07 vagyok

Ha elhagyni nem akarod mert szereted, akkor ne panaszkodj..

Akkor viseld el,hogy birtokol,és szeresd a természetét is..Akkor semmi értelme ilyen kérdéseket kiírni.

Bocsika,de ha valaki struccpolitikát folytat az ne várjon segítséget másoktól.

2012. aug. 8. 12:09
 13/31 anonim ***** válasza:

A féltékenység betegség. Súlyos önbizalomhiány, érzelmi infantilizmus. Az ebben szenvedőnek meg kell ismernie önmagát, ki kell alakítani önmagáról egy helyes önértékelést. A folytonos önigazolás keresése fárasztó, terhes a másik fél számára.

Egy egészséges féltékenység minden kapcsolatban létezik, nem zavaró, mindenki magában rendezi, ez belefér, még ha nem is "valljuk be".

Ha a másik felet folyamatosan kritizáljuk, ellenőrizzük az hosszú távon tönkreteszi a kapcsolatot. Az ilyen partnertől ajánlott mihamarabb "meglépni." (Vagy szakemberhez küldeni.)

2012. aug. 8. 12:11
 14/31 anonim ***** válasza:
Minden leírtak előttem. Teljesen tönkre fogja tenni a személyiségedet, az önbecsülésedet, amiért most még "csak" ordibál azért később ütni fog. Ő nem szeret, bár ezt mondja. Neki nincs is arra szüksége, viszont a hatalomra a nő felett igen.
2012. aug. 8. 12:11
 15/31 A kérdező kommentje:

még egy kicsit kitartok, hátha vhogy sikerül elérnem h menjünk el egy párterápiára, elég kevés esélyt látok erre.

hogy vaj lenne a füle mögött? na azt nem tudom. úgy érzem h állandóan velem van, kivéve ha dolgozik. bár ha a munkája engedi v külföldi út van mindig vele vagyok én is

2012. aug. 8. 12:18
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Minden nő itt rontja el, még egy kicsit kitartok... :(
2012. aug. 8. 12:25
 17/31 anonim ***** válasza:
76%
ördögi körbe kerülsz, lépj le....
2012. aug. 8. 12:29
 18/31 anonim ***** válasza:

Hát,én nagyon nem foglak sajnálni, amikor már olyan mélyen benne leszel ebben,hogy képtelen leszel kimenekülni. Egyre jobban el fogod veszíteni a saját önbizalmadat,érzéseidet,hogy döntésképtelen leszel..

Te is bekerülsz a vegetáló idegroncsok közé..

Ha már nem hagyod el,és reménykedsz a semmiért. Tégy meg valamit a te érdekedben. NE SZÜLJ GYEREKET NEKI! Ha gyerek van akkor örökre a markában fog tartani,mert onnantól kezdve a gyerekkel fog zsarolni,és idővel a lányod (vagy fiad) ugyanúgy át fogja élni a rabság érzését mint te..

2012. aug. 8. 12:30
 19/31 A kérdező kommentje:
3.éve vagyunk együtt, még nincs gyerekünk. előbb a saját életemben akartam biztos lenni. bár egyre többet került szóba a baba is. én voltam itt is a bizonytalan
2012. aug. 8. 12:35
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így van. Mostoha anyámnak is az előző férje ilyen volt. Munkahelyre bekísérte, elément, hivogatta, ha nem vette fel a telefont, akkor ordibált vele, mondván hogy biztos megcsalta, nem lehettek barátai, aztán utána már verte, hogyha csak 10percet késett a boltból, mert biztos flörtölt valakivel. Úgy tudott kimenekülni a kapcsolatból, hogy megismerte apámat. De így is csak nagyon nehezen. Szerintem is szállj ki egy ilyen kapcsolatból. Az emberi természet NEM változik meg. Se miattad, se tőled, se a közös gyerektől, se az esküvőtől.
2012. aug. 8. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!