Msn, régi lányismerös, féltékenység?! Normális ez?
Sziasztok!
Röviden a lényeg: a páromnak (nem élünk együtt) vagy egy volt oszitársnöje, elöttem is tartották már a kapcsolatot,De most 1 hete, a lány szakitott a barátjával, a párom meg vigaszbeszélget vele.
Eddig ez nem is lenne gond,de olyanokar irt neki, hogy öt ilyen fejjel észre se vette volna (tetszett neki régen a csaj,de nem egy adonisz a párom, ezért sose volt köztük barátságnál több, és mikor kérdeztem akkor azt mondta h ö már ilyenekkel nem foglalkozik mert mindenkinek megvan a maga élete,és h szeret engem), aztán háloruhát láttam még mikor odapillantottam. És persze minden mondata után ott a kis mosolygos szmájli, nálam nem minden esetben rakja ki.
Kedden láttam a fenti részleteket, amikor kb. fél 9-töl este fél 11-ig egyfolytában beszélgettek, ugy h. én ott ültem mögötte az ágyon,és lestem a tv-t.
Tegnap pedig rákérdezett kereste-e csütörtökön (mert akkor együtt voltunk és velem volt)és beirta neki h. velem volt sétálni (közben nem is került még szóba se a séta köztünk) aztán a csajszi irta h nem kereste akkor kitörölte és helyette azt irta h. "azt hittem megharagudtál rám"...
Egyébként tegnap délelött meg du. is beszélgettek (du. pl. " 5 perc mulva megy ugyis" cimszo alatt még 20 perc mulva is püfölte a billentyüzetet) és este is megnézegette az msn-t feljön-e...
Nem tudom,de sztem nem igy müködik a vigaszbeszélgetés....
Meg ha már a másik elmegy ismerössel moziba, és irja h már jobban van,akkor nem figyeljük egész nap mikor jön fel msn-re...föleg ha a párunk velünk van..NEM?
Még annyit h. meg nem csalna az biztos!Azt az egyet tudom, ha mást nem is.
Még annyit, h. amugy boldog kapcsolatban élünk (kiv. ugye mostanság ez az eset),aztán szombaton mikor szexre került a sor neki nem jött végül össze (nekem se ugy ahogy szerettem volna,de tudom mgamrol h. ha lelkileg nem vagyok stimm,akkor testileg iszonyat nehéz bármit összehozni),és vasárnap nem is kezdeményezett semmit,pedig ha egyik nap nem jön össze és másnap is együtt alszunk akkor szokta azért...
Mondjuk tény h. kicsi höemelkedésem volt, vettem be gyogyszert és hamar lefeküdtem,de volt már ilyen eset,és sosem lett visszautasitva ha közeledett.
Ha jól értelmeztem amit írtál, azért nem lett közöttük semmi komolyabb, mivel a párod nem tetszett a lánynak. Szerintem a párod azért foglalkozik vele ennyire, mert ez sérelemként érte régen és jól esik neki, hogy a lány "vele" vígasztalódik. A párod javítani próbál ezzel az önbecsülésén szerintem és elhiteti magával, hogy a lánynak épp annyira fontos, mint régen volt neki.
De megjegyzem, ha te vagy ott nála, elég bunkóság nem veled foglalkoznia. Más lenne a helyzet ha együtt élnétek, de így eléggé kellemetlen a helyzet. Legalábbis engem nagyon rosszul érintene. Próbáltad már emgemlíteni neki? Elvégre a Te párod, emg kell tud vele beszélni az aggodalmaidat és azokat a dolgokat amik bántanak.
ma 10:44
Persze, az éjjel beszélgettünk is rola,mivel nem tudtam elaludni.
Mondtam neki h. nekem rossz h. ha ott vagyok ez van (játék, msn...) aztán hozzátettem h. nem azt mondom h. ne csinálja,de azért többet is lehetne velem. Mire ö h. nem gondolta h nem foglalkozik velem eleget, és h akkor ha ezentul ott vagyok majd velem lesz..és h. mondjam meg mik az elvárásaim vele szemben.
Aztán persze végigbögtem a fél éjszakát még (sztem ö is sirt,de mikor kérdeztem azt mondta nem)
Egyébként nemtom miért jok neki ezek az apro hazugságok..(hisz láttam a könnycseppet a szeme sarkában akkor is mikor reggel elváltunk)
Amugy minden 2. nap találkozunk, bár nem alszunk minden talinál együtt.
Öcsémék pl. minden este együtt alszanak de ö se ül le egy nap 3x megnézni mivan fenn az ismeröseivel,hanem a barátnöjével van, filmet néznek v tomisén...de vele fgolalkozik.
Jo, persze egy idö után nem csinálhatod mindig azt,másfél éve vagyunk együtt (ök még csak 10 honapja),de akkor is elvárnád a másiktol h. ha már ott vagy akkor veled legyen..
Jah meg jött azzal is h. minden nap találkozunk...
Az nemtom mennyire beleillö mikor reggel felkeltek rendbe rakjátok magatok és elvisz a buszemgbe munkába menet...
(egyébként nem minden nap mert keddenként ö szokott kijönni hozzám, és éjjel megy is haza..igy a szerda kapásbol kiesik)
ma 11:22
Olyan csaj?
ma 13:14
Igen én is igy gondolom. Bár nem hirtelen, mert már elöttem is beszélgettek,csak nem ennyit és ilyen sürün.Az anyja is ismeri amugy, mert ugye ott oszitársa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!