Msn, régi lányismerös, féltékenység?! Normális ez?
Sziasztok!
Röviden a lényeg: a páromnak (nem élünk együtt) vagy egy volt oszitársnöje, elöttem is tartották már a kapcsolatot,De most 1 hete, a lány szakitott a barátjával, a párom meg vigaszbeszélget vele.
Eddig ez nem is lenne gond,de olyanokar irt neki, hogy öt ilyen fejjel észre se vette volna (tetszett neki régen a csaj,de nem egy adonisz a párom, ezért sose volt köztük barátságnál több, és mikor kérdeztem akkor azt mondta h ö már ilyenekkel nem foglalkozik mert mindenkinek megvan a maga élete,és h szeret engem), aztán háloruhát láttam még mikor odapillantottam. És persze minden mondata után ott a kis mosolygos szmájli, nálam nem minden esetben rakja ki.
Kedden láttam a fenti részleteket, amikor kb. fél 9-töl este fél 11-ig egyfolytában beszélgettek, ugy h. én ott ültem mögötte az ágyon,és lestem a tv-t.
Tegnap pedig rákérdezett kereste-e csütörtökön (mert akkor együtt voltunk és velem volt)és beirta neki h. velem volt sétálni (közben nem is került még szóba se a séta köztünk) aztán a csajszi irta h nem kereste akkor kitörölte és helyette azt irta h. "azt hittem megharagudtál rám"...
Egyébként tegnap délelött meg du. is beszélgettek (du. pl. " 5 perc mulva megy ugyis" cimszo alatt még 20 perc mulva is püfölte a billentyüzetet) és este is megnézegette az msn-t feljön-e...
Nem tudom,de sztem nem igy müködik a vigaszbeszélgetés....
Meg ha már a másik elmegy ismerössel moziba, és irja h már jobban van,akkor nem figyeljük egész nap mikor jön fel msn-re...föleg ha a párunk velünk van..NEM?
Még annyit h. meg nem csalna az biztos!Azt az egyet tudom, ha mást nem is.
ma 13:36
Ebben azért kételkedek.Egyrészt mert akkor nem sirva mondaná h szeret, másrészt ha nem szeret akkor tuti mondaná. És nem azzal jönne h beszéljük meg a dolgokat..
És nem hánytorgatná fel h másfél hete még semmi bajom nem volt...és h nem érti miért viselkedek igy...
Ha nem szeretne megmondaná.Ez annyira biztos mint az h. nem csalna meg!
Csak ugye nem értem miért kell állandoan rohanni a másikhoz...
..a levesbe.
Vedd már észre, hogy ez nem normális, amit a barátod csinál veled!
Neki tetszik az a csaj nagyon is!!Te meg a szamár vagy, aki csak addig kell, amig nem jön egy jobb, mondjuk jelen esetben egy ló...
miért ragaszkodsz ahhoz, aki téged szamárnak néz??nem is értem.
Álljál már a sarkadra!az ilyen pasik megérdemlik, hogy pofára esssenek, mert nem becsülik meg, amilyük van!!
26N
Szerintem nem kell elhagynod. Lehet, hogy félre értés.
Itt senki nem ismeri a párod, a lelki világát, azt, hogy ő mire, hogy reagál. Az én párom például az utcán élőket sajnálja és oly annyira, hogy sokszor támogat ilyen szervezeteket. Lehet ez jó indulat is a párod részéről. Oda figyelni azért nem árt, de Te ismered, Te tudod és érzed az érzéseit irántad. A tv-zés pedig nem gond, ha nem rendszeres. Szerintem mindenhol előfordult már, hogy a párja ezt, és ő pedig mást csinált. Beszélj vele, ha nem változik, akkor elkezdhetsz gondolkodni a kapcsolatot komolyságán. Ha nem reagál a sérelmeidre, arra, hogy rosszul érint ez Téged, számodrA is nyílvánvalóvá válik ki a fontosabb. De nem kell elhamarkodott döntéseket hozni.
ma 16:22
Na rád vártam! Végre egy normális hozzászolás!
Köszi érte! :)
Akkor szted is azért mondta és erösködött mellette h beszéljük meg?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!