Lányok! Milyen gyakran kaptok virágot a kedvesetektől?
Egy nagyobb veszekedésnél ha a párotok a hibás, és bocsánatot kér, kaptok mellé virágot?
Vagy csak úgy mert szeret titeket?
Lány vagyok, miért adnék neki virágot? gyakran sütök neki sütit, főzök neki vacsit, apróbb meglepiket találok ki.
Nem merem programokat szervezni, mert mindig lefújja akármit kitalálok.
Mi lassan 7 éve leszünk együtt. Az első pár hónapban kaptam virágot, de lassan elmaradtak ezek a dolgok. Azóta talán évente kapok, de nekem nem hiányzik. Minden másban figyelmes, segít takarítani, mosogatni, főzni, mellettem van mindenhelyzetben, és nekem ez többet ér.
Akkor elárulom, hogy lánykéréskor sem kaptam virágot, és ez csak most jutott eszembe, ott sem, meg azóta sem jutott eszembe. Szóval még akkor sem hiányzott.
Minden férfinek van egy alap "stílusa", ha ő olyan hogy sok virágot visz, akkor 40 év után is az lesz. Ha meg nem olyan, akkor pedig egyáltalán nem fog...
Ha neked ezek fontosak, és sok hiányérzeted van vele kapcsolatban, akkor viszont keress egy másik párt,aki kielégíti ezeket az igényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!