Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen gyakran kaptok...

Lányok! Milyen gyakran kaptok virágot a kedvesetektől?

Figyelt kérdés

Egy nagyobb veszekedésnél ha a párotok a hibás, és bocsánatot kér, kaptok mellé virágot?

Vagy csak úgy mert szeret titeket?

2009. júl. 20. 10:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, miért adnék neki virágot? gyakran sütök neki sütit, főzök neki vacsit, apróbb meglepiket találok ki.

Nem merem programokat szervezni, mert mindig lefújja akármit kitalálok.

2009. júl. 20. 11:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak hiányzik a figyelmessége. Ha csokit venne annak is örülnék. Kb. 2x vett nekem csokit, akkor is olyat amit nem szeretek.
2009. júl. 20. 11:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szülinapomra szoktam virágot kapni. Az én férjem nem az a romantikus-meglepetéses fajta. Reggeltől estig dolgozik, nem várom el tőle, hogy utána még virágért rohangáljon. Ettől függetlenül kimutatja a szeretetét, csak máshogy. Pl. hétvégén ágyba hozza a reggelit, megmassziroz, elvisz vacsorázni.
2009. júl. 20. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi több mint 2 éve vagyunk együtt, a ballagásomra kaptam egy 3 szálból álló rózsacsokrot és kész. Nagyon jól esne, szoktam is rá célozni, meg konkrétan meg is mondom, hogy szeretnék, de sose :( Én szinte minden nap meglepem valami aprósággal, ő nagy ritkán vesz valamit.
2009. júl. 20. 13:58
 15/18 anonim ***** válasza:
5 éve talán kétszer vagy háromszor egy szál rózsát. És ezzel ki is merült az összes ajándék, beleszámítva a születésnapot, névnapot és a karácsonyt is. Amúgy figyelmes. Ágyba hozza a reggeli kávét -ha előtte megveszem.
2009. júl. 20. 16:14
 16/18 A kérdező kommentje:
Nálunk még ilyenek sincsenek...
2009. júl. 20. 16:28
 17/18 anonim ***** válasza:

Mi lassan 7 éve leszünk együtt. Az első pár hónapban kaptam virágot, de lassan elmaradtak ezek a dolgok. Azóta talán évente kapok, de nekem nem hiányzik. Minden másban figyelmes, segít takarítani, mosogatni, főzni, mellettem van mindenhelyzetben, és nekem ez többet ér.

Akkor elárulom, hogy lánykéréskor sem kaptam virágot, és ez csak most jutott eszembe, ott sem, meg azóta sem jutott eszembe. Szóval még akkor sem hiányzott.

Minden férfinek van egy alap "stílusa", ha ő olyan hogy sok virágot visz, akkor 40 év után is az lesz. Ha meg nem olyan, akkor pedig egyáltalán nem fog...

Ha neked ezek fontosak, és sok hiányérzeted van vele kapcsolatban, akkor viszont keress egy másik párt,aki kielégíti ezeket az igényeket.

2009. júl. 21. 10:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta vagytok együtt?
2009. júl. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!