Lányok! Milyen gyakran kaptok virágot a kedvesetektől?
Figyelt kérdés
Egy nagyobb veszekedésnél ha a párotok a hibás, és bocsánatot kér, kaptok mellé virágot?
Vagy csak úgy mert szeret titeket?
2009. júl. 20. 10:45
1/18 anonim válasza:
En eleg gyakran..szinte minden 3.-4.ik talalkozasnal....most hogy mondod en ezt eddig nem is ertekeltem..:)
2/18 anonim válasza:
Elso vagyok.....mondjuk a nevnapom az felejtos...de ha igy vesszuk karpotol a sima hetkoznapokon..a ferfiak mar csak ilyenek
3/18 anonim válasza:
En ritkan kapok viragot, azt is csak szuli_, illetve nevnapkor. Viszont nem veszekedunk :)
Inkabb penzt szokott adni, hogy azt vegyek amire nekem szuksegem van.
32/N
4/18 anonim válasza:
Minden hónapfordulónkon kapok virágot, illetve nőnapra, szülinapra, névnapra :) Mi még abban a stádiumban vagyunk, amikor ünnepeljük a hónapfordulókat :D (15 hónapja járunk.)
5/18 anonim válasza:
Sosem kapok virágot, pedig régebben minden pasitól hatalmas csokrokat kaptam. Nagyon szeretem a virágot, de gyakorlatilag mivel ezen kívül mindent, de tényleg mindent megad a párom, így a virág eszembe sem jut. Nem adnám egy szál virágért azt a sok odafigyelést, amit minden áldott nap kapok tőle.
6/18 anonim válasza:
Hetente 1x-2x biztosan. Szeret meglepni ilyen apróságokkal, nem panaszkodhatok a házasságunkra, nagyon jól működik. :-)
7/18 A kérdező kommentje:
Én 3 hónap alatt 2 szál rózsát kaptam tőle. Figyelmet szintén nem kapok. :(
2009. júl. 20. 11:06
8/18 anonim válasza:
Egy kezemen megtudom számolni, hogy 11 év alatt hányszor kaptam. Nem azért nem vesz, mert figyelmetlen, hanem tudja, hogy nem szeretek virágot kapni. Helyette viszont néha meglep egy kis csokival. Én ennek sokkal jobban örülök :) Illetve, ha magától nem jut eszébe de akár este 10-kor megkívánok valami édességet mindig megy és hoz nekem (mondjuk azt nem mondom, hogy megjegyzéseket nem tesz, hogy miért nem tudtam előbb kitalálni :))
9/18 anonim válasza:
Hát, nálunk egyáltalán nem szokás a virág.
Sajnálom a vágottvirágot, ezt el is mondtam neki még az elején, így eddig egyszer sem kaptam.
Ettől függetlenül 100x kárpótol, ha nem is kimondottan ajándékokkal. Odafigyelünk egymásra és szeretjük egymást, nekem ez sokkal többet ér.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, te hányszor adtál neki virágot?
Naugye. Nehogymár egy ilyen buta hagyomány miatt grantednek vedd a virágot csak azért, mert nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!