Szerintetek nem durva, hogy zárni kell az ajtómat? Mi lesz ebből a pénzéhességből?
Az a helyzet, hogy a 18 éves fiú tesóm lop. Volt kisebb korában, hogy a boltból lopott többször is, elkapták, de nem tettek feljelentést.
Azóta eléggé eldurvult a helyzet, mindig pénz kell neki. Először mindig visszavitte az itthoni sörösüvegeket, hogy legyen egy kis zsebpénze, most meg már anyától MINDEN NAP kér pénzt. Sosincs itthon, de mikorra jön haza anya, ő is hazajön és pénzt kér. Van mikor 500-1000 forintot kap, de ezt minden nap, hétvégén mikor bulizni megy (minden szombat péntek) 3000-5000 forinttal megy el. Bmx-ezik, és ha nincs pénze azzal veri át anyát h vesz valamit a biciklire és ő rögtön ad is neki pénzt. Egyáltalán nincs tisztában a pénz értékével, van h 30 000 ért vesz bicikliagyat stb. Szüleim meg ahogy kiejti a száján, adják neki a pénzt.
Egyébként az én tulajdonomat se tiszteli, ha veszek magamnak a boltból vmit és beteszem a hűtőbe, állandóan megeszi, anyának hiába mondom, hogy nem azért haragszom h megette, hanem h nem tiszteli más tulajdonát, illetve nem kérdez rá h megeheti-e. Anya viszont soha nem mer neki szólni, csak rám mondja h irigy vagyok.
Régen volt h nadrágzsebemből tűnt el a pénzem és nem is lett meg, de nem gyanúsítottam. Aztán egyszer anyával beleolvastunk a chatelésébe, és írta a barátainak h itthonról miket lopott, szüleimtől ékszert, meg a munkahelyéről is az öltözőből vkinek a fülbevalóját, és bevitték a zaciba. A beszélgetéseit azért olvastuk el, mert állandóan csavarog, van h reggel 6kor, vagy délben ért haza, és féltünk h drogozik. Én amiket írt egyből levágtam h drogozik, sokszor füvet, kevesebbszer meg ilyen szintetikus most menő vmit (nem jut eszembe a neve), ott volt feketén fehéren, de anya úgy csinál mintha nem történt volna semmi, nem hiszi el h drogozik.
A legdurvább viszont az volt h mamának aki nálunk lakik, eltűnt 30 000 forintja azok után h egyszer látta tesóm, hogy honnan veszi elő a pénzét.
Na én ezóta zárom a szobaajtómat kulccsal még akkor is ha csak a kertbe megyek ki, ő pedig itthon van, mert ha tényleg drogozik, akkor egyre több pénz fog neki kelleni, sőt lehet el is fog adni dolgokat. Szüleim még ezek a dolgok után is hülyének néznek, amiért zárom az ajtómat.
Elég baj az h a szüleid így elnéznek emellett a dolog mellett. Az h nem vesznek róla tudomást, nem segít semmit. Elvonóra kell küldeni ha tetszik neki ha nem. Ha ezt most nem teszik meg, mert a pici fiúnem akarja akkor majd nézhetik h tönkremegy a gyerekük v börtönbe csukják esetleg meghal.
Viszont neked azt mondom h ne foglalkozz vele. Menekülj ahogy tudsz
Ja és sztem a szüleim azért se tudják megfékezni, mert állandóan veszekednek, egymással vannak elfoglalva. Nem értenek egyet semmiben. Úgyhogy tényleg katasztrófa ez a család.
Tesómról külsőre nem lehet megmondani h milyen, ő ilyen csendes, visszahúzódó gyerek, meg semmit nem beszél. De sztem ez se normális h 2 szót nem lehet vele beszélni, mert nagyívben leszarja a családot.
Meg az a baj h maga a társaság is rossz amibe van, mert pl egy díler gyerekkel haverkodik :S
szintetikus cucc= herbál ?:)
Igen, durva,hogy a saját otthonodban zárnod kell az ajtót. Legközelebb elviszi otthonról a tv-t és eladja,mert kell neki fűre? Apukádék kiraknák egyszer végre,megtudná, mi is a pénz.
Kurv@ gagyi a film: karesz végakarata
Végig sem tudtam nézni. Ez egy vicc! Ott ülnek a nappaliba és azon röhög a család, hogy kölcsönadta a srác a "belövőpuskáját", aztán azon megy a napi csevej, meg a móka, hogy hova esett a srác, az első tiszta napján.
Inkább vidd el a tesódat elvonóra. Ahhoz hogy leszokjon, neki kell akarnia, vagy küldjétek el hajóra dolgozni. Sok heroinfüggővel ezt csinálják-mert ott nem tud semmihez hozzájutni (ebben hasonlít minden függőséget okozzó szerre: cigi, pia)
Szüleim is gondolkodnak a hajón. Sztem azért pénzelik, mert félnek h erőszakos lenne ha nem adnának neki pénzt. Meg szüleim tudják, h nem képesek megnevelni és inkább úgy csinálnak mintha nem is lenne vele baj.
Apám is azért haragudott h megnéztem a beszélgetéseit, nem pedig tesómra azért mert drogozik. Sőt ott írta le feketén fehéren h miket használ, meg h mikor megy a cuccért de azt mondta h ő nem hiszi el :D
Sőt szólt tesómnak h megnéztük a gépét, ő meg fogta és levédte jelszóval :S Könnyebb úgy csinálni mintha nem lenne drogos, mint csinálni vmit.
Anya meg elvitte vmi természetgyógyászhoz, aki vmi regző micsodával megnézte és mondta h nem drogos :D Az is biztos azért mondta mert külsőre tényleg nem látszik rajta, még kb "csak" 1 éve használja. És anya teljesen megnyugodott, az nem lényeg h olyanokat írt gépen h ennyi meg ennyiért kell neki cucc :S
Ma pedig találtam a gépnél egy cigipapírt, ami azért vicces mert nem dohányzik.
A filmet meg fogom nézetni :)
Köszi nektek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!