Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem durva?

Szerintetek ez nem durva?

Figyelt kérdés
A szüleim megtiltották hogy nyáron bárhová is menjek, mert rontottam a jegyeimen. 3.5-ös átlag, ami azért nem túl rossz. De a szobafogság nyáron kicsit sok... Szerintetek nem? Diákmunkat nemtaláltam a közelben, sőt meg messzebb sem. Egyszeruen nincs lehetőség. Pedig dolgoznék, tavaly sikerült. Ez igazságtalan, nem?
2012. júl. 5. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy? 18/F esetleg?? Mert alig 1 órája volt egy ugyanilyen kérdés kiírva..
2012. júl. 5. 16:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Még ha annyi is, mit csináljon ha egyszer be van zárva? unatkozik, de amúgy igen, durva. Majd felnősz elmész és akkor leckéztetsz. Addig meg bírd ki. Ennyi.
2012. júl. 5. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Amíg ők adják a kaját a szádba, addig ez van, ezt kell szeretni. Próbálj meg egy kicsit jobb jegyek hazavinni. Ha már 4 egész leszel, akkor szerintem az elég lesz nekik.
2012. júl. 5. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
".5-ös átlag, ami azért nem túl rossz" - mihez képest?
2012. júl. 5. 16:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondtad nekik, hogy dolgozni szeretnél? Ha következetesek, akkor meg kell engedniük. Azt még érteném, hogy alacsony az átlagod, ezért nyaralás helyett magántanár, vagy pont hogy diákmunka - hogy érezd a felelősséget. De annak, hogy ott kuksolsz végig, nincs semmi értelme.
2012. júl. 5. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Gyűlölöm ezt a hozzáállást, hogy "amíg ők rakják a szádba a kaját, addig az van amit ők akarnak". Az ilyen szülő, aki felhánytorgatja ezt a gyerekének, meg csicskának tekinti, mi a fenének vállal gyereket? Amúgy én mindig 3,6 voltam, gimi 1-4-ig, de az érettségi tárgyaim ötösek voltak (matekot kivéve), azok meg amik nem érdekeltek, meg nem kellett belőlük érettségizni (pl. fizika, kémia), azok kettesek. Az érettségik ötösre sikerültek, itt is kivéve a matekot, az sosem volt erősségem. Nem tudom miért kéne valakinek mindenből kitűnőnek lennie, bár gondolom a szüleid is 5 egészes átlaggal zárták az éveiket általánostól diplomáig... Amúgy igen, tényleg igazságtalan, de hátha találsz még valami munkát, amibe beleegyeznek. Amúgy a kedves szüleidnek üzenem, hogy a tiltástól, szigortól és szobafogságtól nem fog jobban tanulni a gyerek, viszont elérik, hogy lázadjon, és amint elköltözik otthonról többet rájuk se nyissa az ajtót (megjegyzem tök jogosan).
2012. júl. 5. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:

ma 16:26

mondjuk a mai több száz 2-eshez és a többi bukáshoz....a 3.5 nem rossz átlag, pont normális.

2012. júl. 5. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző: egyetértek. Nem azt írtam, hogy magántanárhoz kell küldeni azt, akinek 3.5-ös az átlaga, hanem, hogy megérteném, ha azt tennék, mivel annak a cselekedetnek lenne értelme; az a kívánságuk, hogy a gyermekük jobb átlagot érjen el, előremozdulna. De a szobafogságnak az égvilágon semmi értelmét nem látom. Esetleg ha szegényt a könyvtárba zárnák :S ... (nem ötleteket akarok adni :| nehogy megtegyétek a gyereketekkel!)
2012. júl. 5. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!