Szerintetek ez nem durva?
Figyelt kérdés
A szüleim megtiltották hogy nyáron bárhová is menjek, mert rontottam a jegyeimen. 3.5-ös átlag, ami azért nem túl rossz. De a szobafogság nyáron kicsit sok... Szerintetek nem? Diákmunkat nemtaláltam a közelben, sőt meg messzebb sem. Egyszeruen nincs lehetőség. Pedig dolgoznék, tavaly sikerült. Ez igazságtalan, nem?2012. júl. 5. 16:05
1/8 anonim válasza:
mennyi idős vagy? 18/F esetleg?? Mert alig 1 órája volt egy ugyanilyen kérdés kiírva..
2/8 anonim válasza:
Még ha annyi is, mit csináljon ha egyszer be van zárva? unatkozik, de amúgy igen, durva. Majd felnősz elmész és akkor leckéztetsz. Addig meg bírd ki. Ennyi.
3/8 anonim válasza:
Amíg ők adják a kaját a szádba, addig ez van, ezt kell szeretni. Próbálj meg egy kicsit jobb jegyek hazavinni. Ha már 4 egész leszel, akkor szerintem az elég lesz nekik.
4/8 anonim válasza:
".5-ös átlag, ami azért nem túl rossz" - mihez képest?
5/8 anonim válasza:
Mondtad nekik, hogy dolgozni szeretnél? Ha következetesek, akkor meg kell engedniük. Azt még érteném, hogy alacsony az átlagod, ezért nyaralás helyett magántanár, vagy pont hogy diákmunka - hogy érezd a felelősséget. De annak, hogy ott kuksolsz végig, nincs semmi értelme.
6/8 anonim válasza:
Gyűlölöm ezt a hozzáállást, hogy "amíg ők rakják a szádba a kaját, addig az van amit ők akarnak". Az ilyen szülő, aki felhánytorgatja ezt a gyerekének, meg csicskának tekinti, mi a fenének vállal gyereket? Amúgy én mindig 3,6 voltam, gimi 1-4-ig, de az érettségi tárgyaim ötösek voltak (matekot kivéve), azok meg amik nem érdekeltek, meg nem kellett belőlük érettségizni (pl. fizika, kémia), azok kettesek. Az érettségik ötösre sikerültek, itt is kivéve a matekot, az sosem volt erősségem. Nem tudom miért kéne valakinek mindenből kitűnőnek lennie, bár gondolom a szüleid is 5 egészes átlaggal zárták az éveiket általánostól diplomáig... Amúgy igen, tényleg igazságtalan, de hátha találsz még valami munkát, amibe beleegyeznek. Amúgy a kedves szüleidnek üzenem, hogy a tiltástól, szigortól és szobafogságtól nem fog jobban tanulni a gyerek, viszont elérik, hogy lázadjon, és amint elköltözik otthonról többet rájuk se nyissa az ajtót (megjegyzem tök jogosan).
7/8 anonim válasza:
ma 16:26
mondjuk a mai több száz 2-eshez és a többi bukáshoz....a 3.5 nem rossz átlag, pont normális.
8/8 anonim válasza:
Előző: egyetértek. Nem azt írtam, hogy magántanárhoz kell küldeni azt, akinek 3.5-ös az átlaga, hanem, hogy megérteném, ha azt tennék, mivel annak a cselekedetnek lenne értelme; az a kívánságuk, hogy a gyermekük jobb átlagot érjen el, előremozdulna. De a szobafogságnak az égvilágon semmi értelmét nem látom. Esetleg ha szegényt a könyvtárba zárnák :S ... (nem ötleteket akarok adni :| nehogy megtegyétek a gyereketekkel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!